уторак, 27 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ХОЋЕ ДА СКУПЕ ПОТПИСЕ ЗА СИМУ ? Кумовска посла и цинкарење

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Свашта се може чути ових дана међу редовима напредњака у Гроцкој, од како је притворен њихов председник Драгољуб Симоновић због оптужби да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића из Врчина.

Негде сви знају да је Симоновић заиста починио то дело, али ипак би да им се он врати на чело ОО СНС-а Гроцка јер, реално, не знају да функционишу без њега. Постоје и они који су му у блиским, такорећи кумовским односима, који притом поседују и штамприју у којој се штампа пропагандни материјал за странку, у дилу са Симоновићем, а који га се одједном одричу, такорећи као да Сима није ни постојао. А родитељи му и даље запослени у фирми код Симоновићеве ћерке. Ипак, не знајући шта после Симе, постоји предлог да садашњи напредњаци у Гроцкој, који су дали апсолутну подршку Симоновићу и нису га се никада одрекли, прикупљају наводне потписе у виду петиције да подржавају рад још увек актуелног председника Гроцке и да траже да буде пуштен на слободу.

Покушавајући, не само да задрже своју функцију, већ и да напредују сад после Симоновића, многи проналазе разне начине да остваре тај свој циљ. Тако, према сазнањима Жиг Инфа, Стефан Дилберовић, Симоновићева десна рука и актуелно председник СГО Гроцка, се жале Градском одбору СНС-а, на тренутно стање у овој странци у Гроцкој, алудирајући како је он тај који ту ситуацију може да реши. Али то, пак, не може ако није председник одбора напредњака у Гроцкој.

Постоји и информација да многи напредњаци мисле да ће Симоновић, након што буде пуштен из притвора, водити Гроцку из сенке. Као што је то било у периоду када је смењен са места директора Железница Србије а на челу ГО Гроцка био Стефан Дилберовић.

 

ЕЖИ

Најчитаније