уторак, 27 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

САМО БАХАТО! Напредњак Сима, дан након пуштања из притвора честита женама 8. март и јури "сараднике"

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Није прошло ни пуна 24. сата пуштања из притвора Драгољуба Симоновића, осумњиченог за паљење куће новинара нашег портала Милана Јовановића, а он је већ започео политичко деловање, као да се ништа није десило.

 Наиме, већ од саме зоре активисти СНС-а из Гроцке делили су по штандовима широм ове општине поклоне за даме поводом међународног дана жена.

sima 8m art

Поред ружа и осталих поклона, налазила се и честитка потписана од стране још увек актуелног председника ГО Гроцке и напредњака Драгољуба Симоновића.

 

Иако га у јавности међу штандовима није било, Симоновић је од јутрос у кампањи позивања телефоном и заказувањем састанака са својим партијским друговима. Интересантно је да је међу тим друговима, према сазнањима Жиг Инфа, позивао и оне који су спомињани за кандидате председника општинског одбора напредњака у Гроцкој, док је он био у притвору. Према истим сазнањима, Симоновић је тражио и локал у којем би вечерас извео раднице из општине како би их частио поводом међународног дана жена.

Пекарски: Не желим да учествујем у гласинама

Жиг Инфо је покушао да ступи у контакт са Дејаном Влашковићем, Катараном Ракић и Гораном Пекарским ( кандидати за председника ОО СНС-а Гроцка) поводом информације да Симоновић покушава да закаже састанак са њима. Једино смо успели да ступимо у контакт са Гораном Пекарским, народним послаником СНС-а из Калуђерице и бившим председником СГО Гроцка. Пекарски је за Жиг Инфо рекао да не жели да учествује у гласинама.

- Са Симоновићем нема шта да се састајем докле год је процес у току. Значи докле год не буде или осушен или окривљен. А што се тиче свих ових конструисаних гласина ових дана у њима не желим да учествујем. Странка је на првом месту и страначки органи једини имају надлежност око доношења одлука, изјавио је за Жиг Инфо Горан Пекарски.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније