понедељак, 19 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СЛЕДИ ЈУТКУ! После најављених протеста, председник Гроцке поднео оставку на све функције

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након што су из Савеза за Србију најавили протесте, због тога што председник Гроцке није поднео оставку као главни осумњичени налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића, Драгољуб Симоновић је дао оставку на све функције.

 Седница ОО СНС-а у Гроцкој је одржана у 14. часова, што је јуче Жиг Инфо и најавио, и Симоновић је на њој поднео оставку. Како је пренео локални СНС портал, Симоновић ће наставити да се бори за своју истину.

-„Желим да обавестим јавност да подносим оставку на све функције, како у странци, тако и у општини, на чијем сам челу био у три наврата, још од 2005.године. Такође, желим да подсетим српску јавност да је свако невин док се не докаже супротно. Ја јесам осумњичен, али не и осуђен.

Своју истину ћу доказати пред институцијама Републике Србије, које су једине надлежне да кажу задњу реч и да ме прогласе кривим или невиним, као што се то ради у свакој цивилизованој земљи у свету.

Повлачим се из политике јер не желим да се моје име безпризорно и свакодневно користи зарад политичких обрачуна са Српском напредном странком и то странком чија ме партијска књижица, да подсетим све, није заштитила од суочавања са надлежним органима који ме сумњиче за кривично дело. Нећу да дозволим да моју породицу и страначке колеге линчују у јавности Драган Ђилас, Вук Јеремић и остали политички вампири чија је пљачкашка и интересна политика добро позната грађанима Србије. Судиће ми институције и судови Републике Србије и ја ћу се пред њима борити за своју истину. – пише у саопштењу господина Симоновића

Кандидат за симоновићевог наследника на месту председника општине биће Живадинка Аврамовић која је до сада обављала функцију заменика. За место заменика председника кандидат је Раде Иветић из Калуђерице, саопштио је портал којим руководи СНС из Гроцке.

Према сазнањима Жиг Инфа, Симоновић ипак планира да остане у ГО Гроцка, и то као одборник ове општине. Наиме, већ је вршио преговоре са пар одборника који би требали да поднесу оставу на одборничко место, те би Симоновић ушао уместо тог одборника.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније