субота, 24 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

МАРТОВСКЕ ИДЕ! "Нарко Шихан", брат председника Гроцке, избачен из Спортског савеза

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На седници Спортског савеза Гроцка, одржане 14. марта одлучено је да се престане са финансирањем Кјокушинкаји клубова Кобра и Шкорпион, као и њихово избацивање из овог савеза.

Једногласном одлуком, на ове одлуке је одлучено због тога што ККК Шкорпион и ККК Кобра нису доставили чланство надлежног националног спортског савеза за спортску грану Кјокушинкају.

Подсетимо се, Жиг Инфо је у више наврата писао о овим клубовима иза којих стоји рођени брат председника Гроцке, Славко Симоновић. Због тврдњи изнетих у тексту "НАРКО ШИХАН! Брат Председника Гроцке „Кјокушинкаји Криминалац“!?" у којем  је Жиг Инфо изнео и податак да  Славкови клубови нису чланови одговарајућег надлежног националног гранског Спортског савеза преко кога се остварује општи интерес у области спорта, те самим тим ти клубови не би могли да буду ни чланови Спортског савеза Гроцке, а још мање да примају новац из буџета, поднета је тужба од стране Симоновића.У том тексту је објављено и да је претходних година бата Сима (Драгољуб Симоновић- још увек актуелни председник Гроцке у оставци, против кога је данас подигнута оптужница због паљења куће нашег новинара Јовановића ) је обезбедио да новац из ове приградске општине буде додељен Славковим клубовима .  

Славко Симоновић у тужби тврди, између осталога, да је лажан податак да клубови иза кога стоји он јесу чланови надлежног савеза те му није јасно како не могу да примају новац из буџета ГО Гроцка.

Иначе, против Славкових клубова написано је више пријава, а Спортски савез Гроцка је био обавештен о томе. Тек када је председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић, поднео неопозиву оставку донета је одлука да се Славкови клубови искључе из Савеза. Остаје нејасно да ли ће Спортски савез затражити и повраћај новца ових Кјокушинкаји клубова с обзиром да више година уназад противправно узимају новац из буџета.

"Мартовске иде", изгледа погодиле су како председника Гроцке, тако и његовог брата. 

 

За Жиг Инфо:
Зоран Лалић, Жељко Маторчевић

Најчитаније