уторак, 13 април 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

УПОЗНАЈТЕ ДИЛБЕРА Склопљен договор да он буде нови председник напредњака у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Његово име је Стефан Дилберовић и тренутно је на функцији председника Скупштине ГО Гроцка. Члан је Српске напредне странке а пре уласка у странку није имао никакво запослење.

Постао је миљеник Драгољуба Симоновића, човека који је оптужен за паљење куће новинара Јовановића, још при самом уласку у напредњаке. Љубав између њих двоје се интезивирала последњих година, толико да је Дилберовић, иако родом из Винче, почео градњу куће тик уз Симоновића куповином више плацева. Када је Симоновић пао са трона Железница Србије, Дилберовић као председник Гроцке пустио му је да он буде човек из сенке. На свим прославама испред ГО Гроцка, Симоновић је виђен као господин Симоновић.

ВИШЕ О ДИЛБЕРОВИЋУ- ОВДЕ

 

КАДА ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ, СИМОНОВИЋ ПОСТАВИО ЖИВАДИНКУ И ДИЛБЕРОВИЋА

Драгољуб Симоновић, сада већ бивши председник ГО Гроцка и ОО СНС-а, приликом подношења своје оставке одредио је ко ће га наследити. Наиме, 15. марта 2019. године када Симоновић под притиском јавности подноси оставку одржава се састанак напредњака у Гроцкој. На том састанку Симоновић је јасно одредио ко ће му бити наследник и на којем месту. Тако на место председника ГО Гроцка поставља Живадинку Аврамовић, књиговођу која му више деценија води књиге његових фирми. И она, као Дилберовић није имала политичког искуства од раније.

УПОЗНАЈТЕ ЖИВАДИНКУ-ОВДЕ

Како је одласком Симоновића остало упражњено место и председника грочанског табора напредњака, договорено је да то место преузме, а ко други до Дилберовић. Симоновић је на том састанку поред овог плана задао и наредне потезе и дејства грочанских напредњака. У сваком моменту и на све начине потребно је заштити његов углед, сазнаје Жиг Инфо. 

Александар Вучић је приликом хапшења Симоновића обећап да ће доћи у Гроцку и да ће поразговарати са грађанима. Јавно је тада осудио напад на новинара нашег портала, Милана Јовановића, као и чин да је Симоновић злоупотребио Српску напредну странку својом партијском књижицом. Међутим излагање Александра Вучића на тој конференцији задњим потезима напредњака у Гроцкој доводи до опште фарсе, јер Симоновић уопште није смењен од стране Српске напредне странке, а иза себе је поставио своје најближе људе преко којих ће владати из сенке. Врх СНС-а, изгледа, против тога нема ништа против.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније