среда, 27 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"КОБРА ОВДЕ ВИШЕ НЕ СТАНУЈЕ" Након избацивања из Спортског савеза Гроцке, раскинут и уговор о закупу простора у Врчину

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јавно предузеће за развој градске оптине Гроцка, 18. јуна ове године једнострано је раскинуло уговор о закупу пословног простора озмеђу ЈП Дирекције за изградњу Гроцка и Кјокушинкаи клуба "Кобра" из Врчина.

 kkkkkkkkkk

Подсетимо се, иза клуба "Кобра" стоји фамилија бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића којем је започело суђење као налогодавцу за паљење куће нашем новинару Милану Јовановићу. Тачније, Жиг Инфо је у више наврата писао о овим клубовима иза којих стоји рођени брат сада бившег  председника Гроцке, Славко Симоновић. Због тврдњи изнетих у тексту "НАРКО ШИХАН! Брат Председника Гроцке „Кјокушинкаји Криминалац“!?" у којем  је Жиг Инфо изнео и податак да  Славкови клубови нису чланови одговарајућег надлежног националног гранског Спортског савеза преко кога се остварује општи интерес у области спорта, те самим тим ти клубови не би могли да буду ни чланови Спортског савеза Гроцке, а још мање да примају новац из буџета, поднета је тужба од стране Симоновића.У том тексту је објављено и да је претходних година бата Сима (Драгољуб Симоновић, прим.аут.) је обезбедио да новац из ове приградске општине буде додељен Славковим клубовима .  

Тек када је председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић, поднео неопозиву оставку донета је одлука да се Славкови клубови искључе из Савеза, тачније 14. марта 2019. године .

 

За Жиг Инфо:
Зоран Лалић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније