среда, 27 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Бесплатни излети пензионера коштали грађане Гроцке 12 милиона!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Пензионерима са подручја Гроцке омогућени су бесплатни излети широм Србије. Обично се такви излети организују 2-3 пута месечно, а представници Српске напредне странке су, неретко, такозване вође пута.

 Тако је и прошлог викенда за пензионере из насеља Винча и Дражањ организован излет у Пирот, Лозницу и Тршић. Пензионере је испред градске општине Гроцка поздравио члан општинског Већа задужен за пензионере, Зоран Којић и одборница Маја Бабић. Обоје су чланови Српске напредне странке.

Иако бесплатни за пензионере, грађане Гроцке ови излети коштају 12 милиона динара. Наиме, 28 фебруара 2019. године, ГО Гроцка потписује са предузећем "Руђер превоз доо" уговор вредан 12 милиона динара за излете пензионера "Упознајмо Србију". Потпис испред ГО Гроцка ставља тадашњи председник Драгољуб Симоновић. Међутим, Драгољуб Симоновић се од 25. јануара па до 7. марта 2019. године налазио у притвору Централног затвора у којем се налазио због утицаја на сведоке осумњичен да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Према овој објављеној документацији испада да је Симоновић овај документ потписао из затвора.

penzioneri

Предузеће "Руђер превоз доо" је, по подацима имовине функционера портала Крик, у власништву ћерке министра Шарчевића, такође члана СНС-а.

krikimoviiina

Поред тога, како је Крик објавио, да је "Руђер превоз" добио три тендера на општини Вождовац за превоз деце, последње године приметно је да је ово предузеће добило тендер и у Гроцкој за исту делатност.

 

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније