четвртак, 06 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Седница Скупштине ГО Гроцка на којој ће Симоновићеви људи сменити Симоновићеве људе?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према незваничним информацијама Жиг Инфа, на наредној седници СГО Гроцка која ће се вероватно одржати у петак, смењиће се више чланова већа, начелник Управе као и директор водовода у Гроцкој.

 Наиме, како кажу наши извори из врха СНС-а, данас је одржан састанак координатора из Гроцке са повереником Милосавом Миличковићем. Према њиховим речима, на том састанку било је речи о смењивању чланова већа, Јасмине Мандић, Стеве Благојевића и Живадина Митрића. Такође, причало се и о смени начелника Управе ГО Гроцка Бориса Прибићевића, као и о директору водовода у Гроцкој Борка Балија.

Седница СКупштине ГО Гроцка на којој ће се одлучивати о смени горе поменутих требало би да се закаже у петак 18. октобра 2019. године.

Иначе, осим Стеве Благојевића из Лештана за којег нема података да је Симоновићев човек. Јасмина Мандић и Живадин Митрић итекако јесу. Јасмина Мандић је одана Симоновићу још из времена док је Симоновић био радикал. За њеа је обављала многе послове. С друге стране Живадин Митрић је Симоновићев пријатељ (његова ћерка удата за Симоновићевог сина Јовицу), који је такође одан Симоновићу.

Што се тиче начелника Управе ГО Гроцка, Бориса Прибићевића Жиг Инфо је о њему писао у пар наврата. Пре него што је постао начелник Управе, објавили смо да ће он бити на том месту постављен у договору са Симоновићем

Како кажу наши извори, Борко Бали директор ЈП "Вододвод и канализација" Гроцка поднеће оставку на то место која ће бити прихваћена. Разлог те оставке, како кажу наши извори, јесте што је недавно Жиг Инфо објавио да се у сред радног времена састаје у једном ресторану у Гроцкој са Симоновићем.

Међутим, иако ови најављени поступци личе да ће се стање у ГО Гроцка, након смене Драгољуба Симоновића коначно нормализовати чињенице говоре другачије.

Наиме, на чело ГО Гроцка је Живадинка Аврамовић, Симоновићев књиговођа. Координатори СНС-а за Гроцку су Стефан Дилберовић, Миленко Буквић, Ђорђе Јевтић и Владо Радовановић који су такође Симоновићеви блиски сарадници. Не треба заборавити ни чињеницу да је на место повереника СНС-а у Гроцкој МИлосав Миличковић- Миличко, некадашњи председник ГО Раковица који је заједно са Симоновићем изградио викендицу на Сребрном језеру под врло сумњивим околностима.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније