уторак, 01 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Опозиционо" деловање координатора СНС-а у Гроцкој и ново занимање од 96 000 динара!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ко год је пратио политичку ситуацију у Србији протеклих година, како у земљи и регији тако и у читавом свету, нема шансе да није чуо за Драгољуба Симоновића бившег председника ГО Гроцка и ОО СНС-а. Само је питање какво је мишљење о дотичном Симоновићу, да ли је његов рад похвалан или је пак био такав да га сматрају функционером који је највише ојадио ову приградску општину Београда.

 Након смене Драгољуба Симоновића 20 марта прошле године, на чело СНС-а Гроцка долази повереник Милосав Миличковић, државни секретар при МУП-у. Повереник врло брзо поставља координаторе који ће водити одбор напредњака у Гроцкој, и који ће га извештавати о свему што се дешава. Миличковић је више пута за наш портал исказао уверење да ће се потрудити да  ОО СНС-а Гроцка очисти од Симоновићевих рецидива, као и да ће се на будућој листи за одборнике наћи нови некомпромитовани људи. Међутим, колико год се Миличковић трудио да се његове изјаве обистине, реалност у Гроцкој је много другачија. Добра стара фраза "Све је исто само њега нема" заиста се може применити на ГО Гроцка.

Координатори СНС-а у Гроцкој не само да су наставили Симоновићевим путем већ, чини се, тај његов пут су проширили и зачинили још више. Од пада Симоновића не зна се тачног броја ко је све добио разноразне уговоре са, може се рећи, измишљеним радним местима са платама од 96 000 динара па на више. О таквим "примањима" Жиг инфо је у више наврата писао и објављивао конкретне уговоре, а данас вам откривамо још једно ново занимање у ГО Гроцка.

Реч је о занимању "За вршење послова сарадника за јавно обавештавање грађана о питањима од значаја за живот и рад на територији општине Гроцка". Са платом од 96 000 динара на то место постављена је пријатељица координатора Миленка Буквића и Стефана Дилберовића, Стојановић Марина из места одакле је координатор и Члан већа Милан Марковић, односно из Калуђерице.

marugovor

Интересантно код овог радног места, односно запослене Марине јесте и чињеница да је она врло често критиковала актуелну власт у Србији и у Гроцкој. Барем је тако било до њеног запослења.

marlajk1

marlajk3

Принтскринови "новозапослене" Марине са Друштвених мрежа.

Мада, овакво писаније новозапослене раднице ГО Гроцка можда и није за чуђење. Јер, ако пропратимо Друштвене мреже видећемо да врло често и координатори СНС-а у Гроцкој "лајкују" поједине "опозиционе" медије и статусе. Тако се координатору СНС-а у Гроцкој "свиђа" портал "Директно" који врло често износи критике на рад тренутне власти у Србији.

bukvalajk

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније