субота, 06 јун 2020

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Канцеларија СНС-а у Калуђерици пуна пакета државне помоћи, Влашковић: Постоји разлог за то

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Претходних дана онај који се нашао у Клауђерици у близини страначких просторија  ОО СНС-а Гроцка могао је видети да је канцеларија ове странке дупке пуна пакетима помоћи пензионерима које су послате од стране града Београда у сарадњи са Привредном комором Србије.

Одакле „државни“ пакети у страначким просторијама, упитали су се многи ,с обзиром да је и само у поделу истих изразило сумњу код многих грађана.

 

Дејан Влашковић, координатор СНС-а за Калуђерицу и члан Кризног штаба Гроцке  објашњава да су на његову ингеренцију ти пакети остављени у канцеларији СНС-а и да за то постоје разлози.

vlaskovic dejan-Ти пакети су на моје инсистирање стављени у ту канцеларију.  Код нас у Гроцкој су стигли пакети са списком  пензионера међу којима су и они који живе, односно припадају ГО Звездара. С обзиром да свака Општина дели пакете искључиво на својој територији ти пакети су морали бити негде остављени, док их не преузме неко из ГО Звездара. Значи ти пакети из канцеларије СНС-а нису уопште дељени грађанима,  а ја сам лично се ангажовао да се изврши дезинфекција тако складиштених пакета као и да се пребаце на Звездару. Не разумем зашто се данас људи, у овако тешкој ситуацији сада баве с тиме,  изјавио је Влашковић за Жиг инфо.

 

 Упитан зашто ти пакети нису остављени у МЗ Калуђерица или било ком нестраначком простору, Влашковић одговара да такво складиштење не би одговарало датој ситуацији.

 

-Зато што је  Месна  заједница увек пуна људи и сви пролазе кроз њу. Овако је урађена дезинфекција простора. Сви пакети су покривени камерама и нема простора за било какву манипулацију с њима.

 

Влашковић додаје да он није видео никога из опозиције да сада помаже народу , него само да се баве оваквим стварима, односно да пријављују.

 

-Ми смо највише изложени у оваквој ситуацији, а нико да пита да ли нам је потребна помоћ. Сва срећа те има привредника који помажу у оваквој ситуацији колико могу.  Председник наш је захтевао да се помогне и ништа се страначки не ради, значи странка нема везе са овим. Ево данас крећемо дезинфекцију зграда и других објеката по Гроцкој, а доста тога смо већ дезинфиковали, наставио је са излагањем Влашковић.

 

Упитан да појасни ко је то „МИ“ да ли под тим подразумева СНС, Влашковић одговара:

 

-Не СНС, већ Кризни штаб ГО Гроцка. Сваки дан заседамо и договарамо се како да помогнемо народу, каже Влашковић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније