субота, 06 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Подршка у виду буке Вучићу у Гроцкој стиже у организацији Општине, организатори се крију од новинара (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За Ђурђевдан, 6. Маја 2020. године у Гроцкој, поново на другој локацији,  трећи пут за редом одржана је наводна подршка  Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу уз организацију функционера напредњака који су се организовали из зграде ГО Гроцка.

Подсетимо се, првих вечери у Гроцкој, осим спорадичног лупања у шерпе, такозваног контрапротеста није ни било. Све до претходне две вечери када су функционери и чланови СНС-а у Гроцкој организовали такозвани  контрапротест. 4. Маја, организована је „подршка“ са једне зграде у Космајској улици, односно код ЕДб-а, а 5 маја „протест“ је организован на згради у улици код „Дис маркета“.

ВИШЕ – ОВДЕ

Као и у претходна два дана подршке, активисти и функционери СНС-а у Гроцкој су и јуче избегавали камере Жиг инфа. Док се води полемика ко води „буку подршке“ и док председник Александар Вучић демантује да је он организован од стране СНС-а, као и да су они који су окупљени на зградама заправо станари исте, у Гроцкој је једно  сигурно- подршка је организована од стране СНС-а, а „станари“ су доведени са стране.

Наиме, у Гроцкој се таква подршка организује тако што активисти и функционери СНС-а директно се окупљају у згради Општине, а затим иду ка одређеној локацији одакле ће се правити бука. Сваке вечери, мењају се локације а оне се крију и од самих чланова.

То прикривање локације је из разлога што таква локација не би смела да се открије од стране новинара Жиг инфа, како јавност не би сазнала ко су заправо организатори. Синоћни протест организован је од стране Оливере Огњановић из Гроцке, члана СНС-а која се налази на листи за народне посланике. Према нашим изворима, локација и за вечерас се држи у строгој тајности, јер као што  ћете видети на снимку, они који дају наводну подршку Александру Вучићу пред камере не смеју.

Погледајте видео:

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније