петак, 30 јул 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Миличковић: Државни органи испитаће инцидент у Болечу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

14. маја ујутру ове године у магацинском простору некадашњих Воћарских плантажа „Болеч“ десио се мањи инцидент између предузећа „Еко Гроцка“ и сина бившег председника ГО Гроцка Јовице Симоновића.

 Наиме, тог четвртка ујутру Јовица Симоновић је дошао са својим обезбеђењем и заузео просторије које „Еко Гроцка“ користи за свој возни парк и у којем се налази и машина за рециклажу. Раднику -портиру „Еко Гроцке“ је саопштио да он више не ради овде јер је овај магацински простор у власништву фирме „Прокоп солутион“. Због овог инцидента реаговала је полиција, а након што је направљен извештај, Јовица Симоновић је напустио простор бивших „Воћарских плантажа“.

Више о овом инциденту на: http://ziginfo.rs/lokalne-vesti/112-grocka/12801-magip-zatvara-finansijske-tokove-simonovica.html?fbclid=IwAR1M2TXmvqAYvDwZTvkkUj0qt5Si52oqlBf0jlHl6L8mLJZskvgI-uwNAkc

Милосав Миличковић, државни секретар МУП-а, поводом овог инцидента изјавио је за Жиг инфо да ће државни органи испитати тај случај и да ћемо врло брзо сазнати резултате истраге.

Погледајте видео:

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније