уторак, 20 април 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одржана 28. седница ГО Гроцка, ребаланс буџета готово без расправе (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас са почетком у 10 часова у Великој сали ГО Гроцка одржана је 28 по реду седница. Већина тачака Дневног реда односила се на ребаланс буџета.

Дневни ред данашње седнице СГО Гроцка био је следећи:

1. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ СТАТУТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА

2. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ КОЈОМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ ОДЛУКА О ДРУГОМ РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА за 2020. годину

3. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ КОЈОМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈИМ СЕ ДАЈЕ САГЛАСНОСТ НА ДРУГУ ИЗМЕНУ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА ЗА 2020. ГОДИНУ СА ФИНАНСИЈСКИМ ПОКАЗАТЕЉИМА ЈП ЗА РАЗВОЈ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА ,КАО И НА ДРУГУ ИЗМЕНУ ПОСЕБНОГ ПРОГРАМА КОРИШЋЕЊА СУБВЕНЦИЈА ИЗ БУЏЕТА ГО ГРОЦКА ОД 01.01.2020.ГОДИНЕ ДО 31.12.2020. ГОДИНЕ ЈП ЗА РАЗВОЈ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ГРОЦКА

4. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ КОЈИМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈИМ СЕ ДАЈЕ САГЛАСНОСТ НА ДРУГУ ИЗМЕНУ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА И ФИНАНСИЈСКОГ ПЛАНА ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ ГРОЦКА ЗА 2020. ГОДИНУ

5. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ КОЈИМ СЕ ПОТВРЂУЈЕ РЕШЕЊЕ КОЈИМ СЕ ДАЈЕ САГЛАСНОСТ НА ПРВУ ИЗМЕНУ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА СПОРТСКОГ САВЕЗА ОПШТИНЕ ГРОЦКА ЗА 2020. ГОДИНУ

6. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА КОЈИМ СЕ ДАЈЕ САГЛАСНОСТ НА ДРУГУ ИЗМЕНУ ГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА СПОРТСКОГ САВЕЗА ОПШТИНЕ ГРОЦКА ЗА 2020. ГОДИНУ

7. РАЗНО

Да ли због чинењице да је ово последња седница ГО Гроцка у овом сазиву, или пак из неких других разлога али данашња седница готово је прошла без расправе.
За реч су се јавили само одборници Блажо Стојановић, одборница Ивана из СРС -а и представник владајуће коалиције из Лештана.

Блажо Стојановић је указао на нелогичности око ребаланса буџета, али није захтевао одговоре јер је свестан да на њих нема ко да одговори.

Одборница радикала затражила је одговор о изградњи бунара у Гроцкој, који је јуче, практично, затрпан, Упитала је присутне колико је та инвестиција коштала грађане Гроцке, као и да ли ће због тог поступка неко одговарати. Председавајући Скупштине јој је одговорио да в.д директора водовода није присутан како би јој одговорио на питање, али да ће одговор добити у писаној форми.

Одборник СНС-а из Лештана указао је да у овом месту готово ништа није урађено, како би се подстицао развој целог севера ГО Гроцка.

Погледајте снимак данашње седнице:

 

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније