петак, 30 јул 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ко гради по Врчину са Симоновићевом фирмом? (Видео)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У улици Петра Кочића у Врчину изводе се радови на уређењу улице. Међутим ко изводи радове и ко је наручилац истих, од надлежних као и локалних мештана нико не зна. Међу "извођачима радова" и Симоновићева фирма!

У четвртак 28. маја 2020 године добили смо информацију да се у Врчину изводе радови на реконструкцији једне улице у којима учествује и фирма "Славонија Промет" д.о.о која је у власништву Јовице Симоновића, сина бившег председника Гроцке Драгољуба Симоновића, којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинару нашег портала Милану Јовановићу.

Истог момента упутили смо се ка датој локацији како би проверили информацију. Код аутобуског стајалишта "Петар Кочић" у Врчину затекли смо велики број грађевинских машина, са ознакама различитих предузећа међу којима се налази и Славонија Промет. На уласку у дату улицу не постоји табла која означава ко је наручилац радова, као и извођач а радови су се интезивно изводили. Локално становништво није упознато ко изводи радове у њиховој улици, а радници нису били вољни да причају за наш портал.

Из ЈП "За развој ГО Гроцка" које је надлежно за већину улица на територији ове приградске општине за Жиг инфо су изјавили да не постоји информација да се у тој улици изводе радове, па самим тим не могу нам рећи ко је инвеститор.

Погледајте видео:

 

У међувремену, према сазнањима Жиг инфа, радови у овој улици су обустављени а реаговала је и грађевинска инспекција.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић, Милан Јовановић

Промо

Bg

Најчитаније