петак, 30 јул 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Два милиона за билборде: Гроцка одвојила паре за оглашавање дуж пута

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За услуге изнајмљивања и постављања рекламних паноа на територији општине Гроцка надлежни су из општинске касе издвојили скоро 2,5 милиона динара

 

ЗА услуге изнајмљивања и постављања рекламних паноа на територији општине Гроцка надлежни су из општинске касе издвојили скоро 2,5 милиона динара са урачунатим порезом на додату вредност (ПДВ). За десет обостраних билборда који ће се налазити дуж Смедеревског пута биће плаћено 2,058 милиона динара, док ће 438.000 отићи на услуге штампања и постављања рекламних обележаја на паное.

Према закљученој јавној набавци, доступној на сајту Општине, рекламирање општине на паноима биће само у наредних пет месеци, али садржај који ће осванути на рекламним паноима није познат. Тендер је закључен за две услуге, за изнајмљивање билборда и за услуге постављања рекламног материјала, а за обе услуге изабрана је иста фирма. У образложењу је истакнуто и да је све урађено у складу са прописима и правним актима.

- То је Закон о јавној својини, односно Уредба о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања у закуп ствари у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда - наводи се у образложењу. - Председница ГО Гроцка прихватила је предлог који је дала Комисија за јавну набавку.

И ранијих година Општина је расписивала тендер за исте услуге али су тада на билбордима рекламирани програми традиционалне манифестације "Грочанске свечаности", за коју још није одређен датум одржавања.

РЕКЛАМА "ГРОЧАНСКИХ СВЕЧАНОСТИ"

ПРЕ само две година Општина Гроцка је за рекламирање "Грочанских свечаности" на билбордима на Смедеревском путу потрошила око 29.000 евра. Од ове цифре, око 24.400 слило се у касу локалне самосталне занатске радње из Лештана, која је изнајмила опрему. Преостали новац је отишао у државни буџет на име пореза на додату вредност.

Ј. Д.    Новости

Промо

Bg

Најчитаније