субота, 11 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ ГРОЦКЕ: Жиг инфо организује политичку дебату

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Избори у Србији, парламентарни и локални, биће одржани 21. јуна 2020. године. Што се тиче локалних избора у Гроцкој, на њима ће учествовати 8 листа.

Медијски центар „Жиг инфо“ по први пут у историји ГО Гроцка организоваће политичку дебату учесника на предстојећим локалним изборима , као и оних организација које су за бојкот истих. 

Учесници дебате биће искључиво носиоци Изборних листа, односно први на листи свих странака и удружења која учествују на изборима у Гроцкој заказаним за 21. јун 2020 године. Поред носиоца изборних листа у Гроцкој у дебати ће учествовати и један представник странака или организације која се залаже за бојкот.

Тема дебате биће представљање кандидата који су носиоци изборних листа или бојкота,  као и њихових програма и планова за ГО Гроцка. . Дебату ћемо уживо преносити на друштвеној мрежи Фејсбук, у недељу 14. јуна 2020 године са почетком у 17 часова, а  снимак ћемо касније објавити на порталу „Жиг инфо“.

Водитељи дебате биће новинари Жељко Маторчевић,  Милан Јовановић и Зоран Лалић.

 

Учесници дебате:

 

Драган Пантелић , први на листи „Александар Вучић- За нашу децу“

Др Ђорђе Станојевић, први на листи „СПС-ЈС“

Блажо Стојановић, први на листи „Наш човек“

Зоран Милићевић, први на листи „Метла 2020“

Бојана Букумировић, прва на листи „Заветници“

Немања Тодоровић, први на листи „ПСГ-СДС“

Раденко Швиковић, први на листи „СРС“

Бобан Миленковић, носилац и први на листи „Златна зора“

Емил Пантић, повереник Двери за Гроцку – БОЈКОТ

 

Сви учесници  добили су уредно позиве, као и теме које ће се обрађивати на дебати. До сада, ниједан учесник није одбио учешће у дебати.

 

Реч уредништва

Жиг инфо је овим потезом пионир у организовању политичке дебате на територији ГО Гроцка, а сви учесници су замољени  да се понашају фер и коректно према свим актерима дебате. ГО Гроцка је, такође по први пут у историји, дозволила Медијском центру "Жиг инфо" коришћење Велике сале, како би се дебата могла организовати, што је мали корак ка поштовању медија. Мисија Жиг инфа је одувек била објективно и тачно информисање и сматрамо да смо самим заказивањем дебате померили границе у извештавању на територији ГО Гроцка. 

Само појављивање или непојављивање учесника дебате показаће њихову спремност и спретност у комуникацији са јавношћу, као и поштовање свих грађана ГО Гроцка односно оног дела народа који их подржава.

 

ЕЖИ

 

 

Најчитаније