четвртак, 24 јун 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Хуманитарни базар у Гроцкој за помоћ Нини Стаменковић

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Нина је рођена 2017. године у 29. недељи трудноће са 1200 грама и 37 цм.Од првог дана свог живота креце у борбу за нормално детињство.При рођењу долази до можданог крварења четвртог степена што касније проузрокује озбиљне здравствене проблеме. У шестом месецу живота долази до озбиљног проширења бочних можданих комора што захтева хитну хируршку интервенцију и уградњу ВП шанта односно пумпице која одводи вишак церебралне течности из можданих комора. Нинина дијагноза је церебрална парализа и хидроцефалус.

 У недељу 18-ог октобра , у периоду од 9х до 12х на платоу испред управне зграде општине Гроцка , биће одржан базар, лутрија, а најмлађе очекују аниматори, балончићи и маскенбал...Сав прикупљен новац биће прослеђен за лечење мале Нине Стаменковић. Зато драги суграђани дођите у што већем броју да помогнемо малој Нини.

Нина је једна паметна и весела девојчица која све разуме и ментално је потпуно здрава, али и поред свих напора и вежби она и даље нема добру контролу главе, не може самостално да седи, нити да хода. Оштећен јој је вид и има страбизам на левом оку. Још увек не говори.

Да би превазишла проблеме које има потребна јој је свакодневна физикална и радна терапија, као и логопед. Уз то, потребни су прегледи код офтамолога и рехабилитација.

Помозимо Нини да јој детињство буде што лепше и лакше поред свих проблема које има. За великог борца са најлепшим осмехом и кад је тешко.

ЕЖИ

 

 

Промо

Bg

Најчитаније