четвртак, 15 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пантино играње рокаде са грађанима Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према ранијим писањима Жиг инфа,10. септембра 2020. године одржан је састанак Већа ГО Гроцка на којем су смењени поједини функционери ГО Гроцка.

Тачније, тада су смењена следећа лица:

Биљана Губеринић, начелница Урбанизма

Светлана Симијоновић, начелник Финансија

Борис Прибићевић, заменик начелника Управе.

Драган Петровић- Гиле, начелник заједничке службе

Сва горе наведена лица су била на функцијама за време бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића који је првостепено осуђен на 4 године и три месеца затвора као налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића.

Већ у новембру исте године, према истраживању Жиг инфа, испоставиће се да је актуелни председник ГО Гроцка, Драган Пантелић одрадио класичну рокаду, односно да је смењене начелнике само поставио на нова-слична радна места.

О "РОКАДАМА" ВИШЕ-ОВДЕ

У таквој рокади, Светлана Симијоновић, бивша начелница Финансија распоређена је на место шефа Одсека за финансије, привреду и друштвене делатности са примањем од 89 769,57 динара.

Међутим, према најновијим сазнањима Жиг инфа, Светлана Симијоновић је поново "распоређена". Наиме, Симијоновићка је добила место начелника у одељењу за заједничке и опште послове.

Треба се подсетити на Пантина обећања дата свим грађанима Гроцке, 30. децембра 2020. године:

– Имаћете огромне промене у Гроцкој, најкасније до краја јануара. Ја сам то хтео данас да урадим, али нисам могао да завршим. Имали смо једно бојкотовање сервера, једним делом нерада. Лично ћу на следећој седници именом и презименом, без длаке на језику рећи ко је то. Ја сам рекао на састанку.. Имате једно оркестрирану причу међу нама и ја одговорно тврдим да ћу то да истерам, по сваку цену. ..Ја вас све молим да се призовете памети. Имаћете великих обавеза да докажете да ли радите против државе или не, јер овај рад је директно против Србије. Ово што се ради у том делу је директно рушење државе.. Ја ћу да поднесем оставку, у случају да до краја јануара не урадим ово што сам навео... И чланови већа и сви су промењиви.. У општини Гроцка ће врло брзо бити људи који ће бити процесуирани, рекао је између осталога председник ГО Гроцка 30. децембра 2020. године, док је најављени јануар већ два месеца иза нас.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Промо

Bg

Најчитаније