четвртак, 15 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ГОРАН ПЕКАРСКИ: У општини Гроцка ових дана је на делу оркестрирана хајка на људе из власти

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Наросни посланик СНС-а из Калуђерице, Горан Пекарски, изјавио је данас за Жиг инфо да се ових дана врши оркестрирана хајка на људе из општинске власти. Пекарски је ово изјавио након што је позван да прокоментарише текст "Распада ли се СНС у Гроцкој...." у којем је оптужен од стране власника радио Пулса да пише текстове за наш портал, као и да стоји иза преузимања СНС-а у Гроцкој.

 -Интересантно је да после сваког потеза, који странка повуче, јављају се особе за које је опште познато да су вођени личном мржњом и личним интересом. Тако је и овога пута. Очигледно је да се константним критикама и нападима на општинско руководство жели издејствовати нешто што ће појединцу, а и ономе ко стоји из њега и његовог текста, донети личну корист, а у исто време и колективну штету. Да ли су то у питању стубови за емитовање, или покушај враћања већ нарушеног угледа у широј јавности, или већ нешто треће, све се своди на исто.

Ова држава и ова власт, неће дозволити да се закон крши ни нелегално постављеним објектима, нити нарушавањем безбедности грађана у било ком облику. Интересантни су ти, самопрокламовани борци за боље грађана, који бољитак грађана виде кроз лични профит. Критика, ако је конструктивна и ако није вођена неким лошим намерама и циљевима је добра. Од позитивне критике не треба бежати, шта више, треба је размотрити и ако се циљеви поклапају онда треба размислити о начину доласка до истих. Критика ношена личним фрустрацијама и жељом за стварањем хаоса није добра и сви ми, као грађани и друштво, морамо је одбацити и не само одбацити него реаговати аргументовано , демократски, у њеном разобличавању.
Изражавање и негодовање појединим кадровским решењима је демократски чин и право сваког грађанина, али стварања теорија завере је далеко од демократских права.
Плаше ме појединци који себи дају за право да раде против закона, а то признају, и да упркос томе настављају да се бусају у груди и дижу глас. Још гори су они који изазивају, нападају, лажу а онда траже помоћ и подршку од људи са стране не би ли , неким другачији видим деловања , притиска или протекције добили право да изиграју закон. У Гроцкој ових дана на делу је оркестрирана хајка на људе из општинске власти. Странка која делегира те људе је на изборима безмало добила двотрећинску већину и стекла право да води општину. Кадрови које бирају општински органи су само изасланици који представљају вољу грађана и раде за корист свих грађана. Да ли је сваки кадар најбољи то ће време показати, али је ред да свако добије шансу да се докаже. Кад кажем свако мислим на председника, потпредседника, општине и Скупштине, чланове већа и све остале. Увлачење других људи у неке "завере" само поткрепљује мој став да је то ништа друго него политиканство без реалног осећаја за стварна дешавања. Појавиле су се и неке странке које су бојкотовале изборе, и то не због изборних услова, него због статуса у друштву и бирачком телу па и оне кују неке "мрачне теорије". Њима би било паметније да грађанима понуде нешто конкретно, нешто што би грађани, гласачи, препознали као вредно њиховог гласа, а "УА" политика је плусквамперфект политичког живота у Србији па и у Гроцкој наравно, изјавио је Горан Пекарски за Жиг инфо.

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније