недеља, 26 септембар 2021

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: Опекли се тапшању Симоновићу, па не дају потпис Вучићу, осим они који би га казнили

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Иако списак потписника петиције за „одбрану угледа“ председника Србије Александра Вучића умерено расте, и сада броји нешто преко 500 имена, потпуна је мистерија како се ова петиција потписује, а да нису ни знали да ће се наћи на списку подршке Вучићу, осим Дрецуна и Вање Булића, незванично пријављују и кадрови СПС-а.

Онлајн петиција коју је покренуо јавности непознат Институт за политичко умрежавање, како за себе кажу „патриотска организација основана 2020.године“, са циљем подршке председнику Вучићу „у борби против медијског рата који се води против њега“ пет дана после покретања броји 538 имена (до закључења овог текста). Међу њима су махом људи из света естраде, многи директори јавних предузећа, председници општина и други функционери као и народни посланици.

Међутим, на тренутном списку "подршке" нема "звучних" имена из ГО Гроцка.  Према објављеном списку, што се тиче саме локалне самоуправе, осим одборника Социјалистичке партије Србије, Игора Пантелића, нема других имена у "подршци". Барем не, што се тиче имена политичара. Подршка председнику Вучићу стиже и од власника радио Пулса, Стефана Радића.

podrska

До недавно, власник овог радија предњачио је у нападима на новинаре Жиг инфа, због чега је кажњен од стране РЕМ-а.

Поред новинара, Стефан Радић упућује на десетине увредљивих порука и адвокату Жиг инфа, Немањи Тодоровићу.

ВИШЕ- ОВДЕ

Пре него је потписао ову подршку Вучићу, Радић је позивао на бунт, како је сам навео, против актуелне власти Александра Вучића.

viber image 2021 07 29 13 54 22 450

Како би се решио нагомиланих проблема, које је сам направио, власник радио Пулса се окренуо методи давања подршке актуелном председнику Србије Александру Вучићу. Постови на којима је позивао на бунт или отпор диктатури Александра Вучића су обрисани. Иначе, у току је више предистражних радњи Вишег јавног тужилаштва против Стефана Радића.

Зашто остали функционери у Гроцкој не дају подршку Александру Вучићу, према незваничним сазнањима Жиг инфа, јесте грешка око чина подршке бившем председнику ГО Гроцка, Драгољубу Симоновићу који је првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића. Како кажу наши извори из СНС-а, након такве историјске бламаже, ретко ко ће потписати подршку председнику Вучићу. А и ко да потпише, питају се наши извори, јер у Гроцкој одавно имамо признање да су на власти они који су у незаконитим радњама. Мало је појединаца који могу да се поносе да нису били део извршне власти за време Драгољуба Симоновића. Снимак у којем аплаудирају Симоновићу, постао је виралан.

 

Неколико година касније, испоставило се да су заиста давали подршку паликући, истиче наш извор из СНС-а и додаје да ће можда бити реакција након овог текста, односно да ће грочански напредњаци кренути да се масовно "потписују", како би "оповргли" писање Жиг инфа.

Комплетан списак потписника петиције, можете погледати ОВДЕ.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Промо

Bg

Најчитаније