петак, 21 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Уместо у Бању Врдник пензионере из Гроцке одвели у Бусије, "јер говори Вучић"

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Данас су пензионери са подручја ГО Гроцка, требали да отпутују у Бању Врдник. Барем им је тако речено у удружењима пензионера са територије ове локалне самоуправе.

 Међутим, уместо у Бању Врдник пензионери су одвежени у Бусије. А то им је саопштено, према њиховим речима, тек када су стигли. Према информацијама Жиг инфа, више аутобуса са пензионерима кренули су јутрос на пут ка Бањи Врдник. Успут су свратили, према плану, до ресторана на ручак да би се затим скренуло са предвиђене руте, а аутобуси стигли тамо где ће Вучић одржати говор у Бусије!

Како кажу пензионери, који се налазе на лице места, њима није саопштено да ће се ићи у Бусије већ у Бању Врдник. Локална одборница СНС-а, Маја Бабић из Дражња, преусмерила је аутобус ка Бусијама без договора са путницима.

- Просто невероватно је шта нам раде. Као овце нас пакују у аутобус и без икакве сагласности су нас одвезли у Бусије. Уместо у Бању, сада мора да слушамо Вучића. Диктатура на нивоу! Има нас који се бунимо, а ако ништа друго, снаћи ћемо се за превоз одавде. Просто је нечувено шта раде, каже за Жиг инфо једна од "путница".

Подсетимо се, у саопштењу председникове Службе за сарадњу с медијима Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће обележавању Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији "Олуја" у насељу Бусије, у 19:30 часова.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Архива

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније