петак, 21 јануар 2022

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Након 59 саветника, у Гроцкој нам стиже и 350 "службених" мобилних телефона!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дуги низ година, становници Црне Горе били су рекордери по броју активних СИМ картица у односу на популацију. Статистика је показивала дупло више бројева од држављана. Ипак, према истраживањима Жиг инфа, ГО Гроцка предњачи по броју активних СИМ картица у односу на број запослених.

 На нешто мало више од сто радника, од којих је 59 саветника, ГО Гроцка има, према истраживању Жиг инфа око 350 службених бројева. Статистички гледано, испада да сваки радник ГО Гроцка има преко 3. активна службена броја.

Службени број у Гроцкој, изгледа, није добио онај који није тражио. За ову осиромашену градску општину, за рачуне службених мобилних телефона издваја се по неколико хиљада евра на месечном нивоу. Која је цифра тачно у питању, за плаћање "мобилних" рачуна, што се тиче ГО Гроцка, то је тајна. А тајна је и колико се званично стотина бројева налази у употреби, јер ГО Гроцка не жели да овакву информацију достави Жиг инфу.

Службени и за СНС функционере

Према истраживањима Жиг инфа, "службени телефон" ГО Гроцка,  поседује готово сваки СНС функционер и одборник у овој локалној самоуправи. Службене мобилне телефоне, поред функционера СНС (а који немају никакву функцију у ГО Гроцка), према информацијама Жиг инфа, поседују и председници појединих удружења пензионера, активисти и омладинци напредњака. Такође, неретко, службени мобилни телефон имају и коалициони партнери и њихови активисти, односно "коалиција" која је излазила на заједничкој листи са СНС у Гроцкој.

 Бонус видео "Грочанска јагњећа бригада"

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније