недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

В.Д председник Гроцке, Лука Петровић и Андреј Вучић

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић знао је да се "покаже" у друштву тако што је меморисао свога сина у телефонском именику као "Шеф Аца". Знао је и да се са сином договори када да га позове, па се тако дешавало да Драгољуба усред важног састанка позове шеф Аца. Тако је Симоновић показивао свима на састанку како је он јако важна личност јер га "Аца" зове и по неколико пута дневно.

Данас у Гроцкој, што се тиче садашњег председника, Драгана Пантелића,  имамо ситуацију да се он дописује константно са Вучићем, али братом Андрејом. Да ли је контакт  "Шеф Андреј" у Пантелићевом именику заиста од те особе, не зна се, али га садашњи председник врло често користи да укаже својим пријатељима, а и "непријатељима" да је управо он тај који има подршку од самог врха странке. Поред Андреја Вучића, Пантелић константно тврди и да има контакт са Луком Петровићем, за којег сматра да руководи београдским одбором СНС-а.

Због тог Пантелићевог увреженог мишљена, а може се рећи и бахатости, данас у Гроцкој имамо апсурдне ситуације, па тако, рецимо, имамо в.д председника Гроцке, док је заменику узета сва "моћ".

Председник Гроцке, од како је ступио на мандат, већину свог ангажмана провео је на боловању. Нема шта није од болести захватило Пантелића. Многи би рекли да се више ни не зна колико пута је само корону имао. Кад год је густо, Пантелић добије термпературу. Логично би било да када је Пантелић одсутан дужност преузме његов заменик, у овом случају Дејан Влашковић. Међутим, у Гроцкој то није тако. А није тако, зато што садашњи председник Гроцке својим сарадницима пласира причу да је он тај који има подршку врха странке и да је у сталном контакту са Луком Петровићем и Андрејом Вучићем.

Због тога, Драган Пантелић предао је сва своја овлашћења на већника Александра Рајковића, којег данас у Гроцкој називају в.д председник. Да би се Рајковић осећао комфорније, поред канцеларије, добио је од председника Гроцке и његову приватну шкоду. Тако данас Рајковић изиграва председника ГО Гроцка у канцеларији која је намењена за Драгана Пантелића, долазећи на посао у његовој (Драгановој) приватној шкоди.

Особље и руководиоци ГО Гроцка добили су наредбу од Пантелића, да када он није присутан за све се пита Рајковић. Заменик председника Гроцке, Дејан Влашковић је заправо само једна фигура и име на папиру који нема никаква овлашћења. Због тога је Влашковић у јавности добио назив Деки Меки.

"Пропали милијардер", како је назвао власник радио Пулса, Драгана Пантелића, своје наводно познанство са Андрејом Вучићем користи у борби против својих, првенствено, страначких колега. Око себе је поставио бахате и осионе људе, а оне који и покушају да укажу на неправилности смењује. Неретко, председник Гроцке, ако хоће да уклони некога, користи се термином да тај неко "ради против председника Србије" или "сарађује са Жиг инфом". С друге стране, неретко су награђивани Симоновићеви (бившег председника Гроцке) кадрови . Када се све узме у обзир постаје и логично зашто све ово садашњи председник Гроцке ради. Небројане и необориве доказе незаконитих радњи председника Гроцке и његових најближих сарадника најбоље је прекрити термином да је то напад на председника Вучића. У том оптуживању пронаћиће и неког, најбоље међу својим, да такве информације пласира медијима и комбинација је добитна. Још ако "знате" Андреја Вучића и Луку Петровића, остаћете вечно на трону Гроцке. Такав изговор је, што се тиче председника Гроцке, добар и за грађане ове локалне самоуправе када упитају зашто се ништа не ради.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Александар Рајковић (инфо служба ГО Гроцка)

 

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније