недеља, 16 јануар 2022

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Посинак" председника Гроцке о односима у фамилији (АУДИО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Гроцке, Драган Пантелић предао је сва своја овлашћења на већника Александра Рајковића, којег данас у Гроцкој називају в.д председник. Особље и руководиоци ГО Гроцка добили су наредбу од Пантелића, да када он није присутан за све се пита Рајковић. Што се тиче Пантелића, Већник Рајковић му је заправо други "син".

"Посинак" председника Гроцке врло често зна да оговара све своје страначке колеге. По Рајковићу, заменик председника, Дејан Влашковић, највећи је нарко дилер који финансира Жиг инфо. Председник Гроцке, поносан је на свог "посинка" када оговара друге колеге. Јер, како другачије објаснити ситуацију када Рајковић призна пред председником Гроцке да је оговарао Влашковића, али је то учинио под утицајем Већника Стефана Дилберовића. Као сваки "отац" и председник Гроцке је тако слаб на емоције свога "посинка", те га не кажњава већ га награђује. Награда стиже, вероватно, јер Пантелићу одговора да његов "посинак" оговара његове политичке опоненте.

Међутим, "посинку" Рајковићу се оговарање усладило, те врло често оговара и свога политичког оца, односно Пантелића. Неретко се дешава да Рајковић оговара Пантелића код других страначких колега како је заиста банкротирао, како ће се тешко ишчупати, као и да га сви "вортају". Председнику Гроцке је више пута скренута пажња да његов "посинак" и није његов, него дете његовог непријатеља, ако се узме у обзир шта све прича у јавности. Међутим, Пантелић за такве информације не жели да чује, те је Рајковић и даље његов највернији сарадник.

 Врло често, "посинак" Рајковић за његовог политичког оца, односно Пантелића, износи и детаље из приватног живота. Тако је саопштио, у снимку којег објављујемо, да отац председника Гроцке не прича са унуком.

 

 

Заиста да ли је уопште важно да ли деда не прича са унуком? Зашто председник Гроцке криви Жиг инфо да напада његову породицу када његов "посинак" свуда прича овакве ствари? Питања на које ће сигурно остати ускраћена грочанска јавност, јер ће председник Гроцке и ове изговорене речи његовог "посинка" негирати и због њих ће окривити, можда, Жиг инфо јер је исте и објавио. 

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније