понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одборници у Гроцкој су голи, а ево и шта још (АУДИО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Не ово није комедија Синише Павића и ово није Шојић. Ово је садашњост која се дешава на само 25 километара од центра Београда. Ово је изјава председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

 Шта још неће изаћи као информација из ГО Гроцка? Питање на које вам нико више не може дати одговор. Упућени кажу и да се у Скупштини града Београда  препричавају приче из ове локалне самоуправе, оне које се објављују на Жиг инфу.

Након што је Гроцку свет "упознао"  захваљујући председнику Драгољубу Симоновићу, првостепено осуђеном као налогодавцу за паљење куће новинара нашег портала Милана Јовановића, садашњи председник Драган Пантелић, изгледа, има огромних проблема како би постао "познатији" од бившег. Са новинарима Жиг инфа је одавно "заратио", запослио је и новинарку тв Пинка Гордану Узелац али му рекламирање никако не иде. Зато је Драган Пантелић, судећи по снимцима које поседујемо, одлучио да свој неуспех препише другима. Тако смо чули да ће Пантелић "шалтати" свог заменика, да има посинка Ацу као и шта мисли о својим коалиционим сарадницима. Не треба заборавити ни да се за све у Гроцкој пита Андреј Вучић.

DUGME DONIRAJ LINK

Међутим, ако сте помислили да председнику Гроцке не одговарају само они, преварили сте се. Пантелићу заправо не одговара нико, осим посинка Аце. За оне који су га изабрали на место председника, Драган Пантелић каже да су "ГО  КУ..."!

А изабрали су га свих 35 одборника што седе у Скупштини ГО Гроцка, без обзира из које су странке. Послушајте мишљење Драгана Пантелића о одборницима у Гроцкој:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура (Петар Пан)

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније