понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Графити против одборника СНС-а у Гроцкој наишли на подршку, оптужен Жиг инфо

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Уцењивани су и малтретирани, неко од њих и пребијен, некоме и запаљена кућа, а локални одборник СНС-а који се представља као и уредник Гроцка инфо портала, осудио је хајку која се води против тадашњег председника Гроцке, Драгољуба Симоновића.

Његов омиљени фоторепортер, Мирољуб Радојевић познатији као Трале, радо је трчкарао уз бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића који је првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића. Након пада Симоновића, Трале се, што би рекао садашњи председник ГО Гроцка, врло брзо "прешалтао." Из СПО-а преко ДСС-а, Радојевић се коначно нашао на листи одборника СНС-а у Гроцкој. Оно што је некада најбоље знао, да  лажима и манипулацијама "удара" на новинаре Жиг инфа, сада одборник Трале, наставио је и даље да ради, само уз скуте председника Драгана Пантелића. Ни данас се не стиди својих дела и поносан је што је био "раме уз раме" уз свог гуруа Симоновића.

Трале је врло често преко друштвених мрежа хвалисао себе како има подршку народа, поготово својих Грочана, док неке тамо "новинарчиће" Жиг инфа нико и не прати.

Ипак, "највољенији" међу мештанима у Гроцкој, Трале, јутрос пред 9. седницу СГО Гроцка "освануо" је на згради општине. Тачније, надимак одборника СНС-а Мирољуба Радојевића споменут је у графиту који је исписан рано јутрос.

"ТРАЛЕ ЦАРЕ ЗАШТО СИ КРАО ОПШТИНСКЕ ПАРЕ И ЈЕЛ СИ ЗАТО ПУШИО ДИЛБЕРУ КАРЕ!
ПУШИ ТРАЛЕ...
МАРШ ЛОПОВИ!", реченица је која је јутрос осванула исписана на згради ГО Гроцка.

259761619 3109606835987502 8671521307740172801 n

Ову поруку, иако врло брзо прекречену, видело је доста пролазника. 

 

viber image 2021 11 24 17 38 41 142

 

"Највољенији и најподржаванији међу народом" одборник Трале, ипак данас није добио подршку од својих колега. Уместо да осуде чин исписивања графита, одборници у Гроцкој данас ни речи о томе. Наиме, данас је одржана девета по реду седница СГО Гроцка. Присутни одборници одали су минут ћутања за настрадале у предузећу "ЕдеПро" у Лештанима, док графит нико није споменуо. 

Како би прикрио своју срамоту и чињеницу да га нико од страначких колега није подржао, Радојевић се огласио преко свог портала Гроцка инфо.

Обраћајући се у трећем лицу, одборник Трале је за исписивање графита оптужио новинаре Жиг инфа.

359761619 3109606835987502 8671521307740172801 n

 

Нама не преостаје ништа друго него да се сложимо са изјавом одборника Тралета да је заиста чудно ко се све данас бави новинарством. Закон у Републици Србији је јасан и недвосмислен. Када би се, првенствено владајућа већина којој припада и одборник Трале, Закона придржавала ни Гроцка инфо портал не би смео да постоји, јер дозволу за тај назив нема. О новинарској етици и професионализму и да не причамо, јер у случају Тралета одборник је новинар, али не професионални већ партијски пропагандиста. И заиста, полиција, тужилаштво и судство треба да раде свој посао. Тада новинари не би били пребијани, не би им била запаљена кућа, а овакви као Трале не би ни били одоборници, још мање новинари.

Основац, класични полтрон, увлакач, зарад фотеље и дупе би дао. Схватили су изгледа и његове садашње страначке колеге па о инциденту мук. Били су и благо насмејани када су новинари Жиг инфа, солидаришући се са одборником Тралетом, данас хтели да му поклоне ваљак за кречење. 

Погледајте последњи минут видео снимка:

 

 

ЕЖИ

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније