недеља, 26 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

И ОНИ СУ СЛАВИЛИ У НАРЦИСУ Бивша председница демократа у Гроцкој слави са СНС-ом (фото)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

СНС Гроцка је прославио славу „Света Петка“ у ресторану “Нарцис” У Лештанима на којем је присуствовало преко 350 гостију а окупљене забављали Шабан Шаулић и Милош Бојанић.

Жиг Инфо је у више наврата писао о овом слављу, а СНС Гроцка се никада није званично огласио поводом овог славља.

(КАКО ЈЕ СЛАВИО СНС ОВДЕ)

На овом слављу СНС-а у Лештанима, присуствовала је и бивша одборничка група Демократске странке Гроцка, са  бившом председницом Оливером Кнежевић.

Ко је Оливера Кнежевић

Оливера Кнежевић је бивши дугогодишњи предводник демократа у Гроцкој, чија је мистерија око чланства у овој странци и дан данас  једна велика непознаница. Пад демократа у Гроцкој почео је већ првог дана после локалних избора 2012-те године када одборник са те листе Михајло Барац, прелази на страну СНС-а и даје потребну већину напредњацима да формирају власт у општини Гроцка. Узалудни су били протести, тада јаке опције демократа, о том преласку , тачније „нечасном чину прелетача“ како су тада наводили када се убрзо велики део одборника демократа у Гроцкој поклонио владајућој коалицији. Континуирано и без тенденције промене рејтинг ДС-а клизио је, након тих локалних избора, наниже ка дубинама за које нико у демократама није ни могао да слути да ће доћи.

Деловање странке свело се на константну критику власти а без и једног аргумента или изјаве шта је то што би ДС урадио боље да је на власти. Све то се дешавало под руководством Оливере Кнежевић. А како је време пролазило критике су биле све блаже , док нису тотално утихнуле. И заправо када су критике и престале, Оливера Кнежевић и још пар преосталих чланова демократа улазе неприметно у општинску власт Гроцке добијајући „места“ у већу или на позицијама помоћника или заменика директора јавних предузећа. У тим неким „кључним“ моментима одржавају се и избори за председника и чланове општинског одбора у демократама. Оливера не добија место председника, али задржава одређени број чланова у Општинском одбору.

19. јануара 2015. године Демократска странка Гроцка је на писарници Општине предала обавештење да они иступају из власти. Разлог предавања овог обавештења је био управо тај, да би се коначно решила дилема око тога да ли је у ствари ДС у власти у Гроцкој и на којој позицији је Оливера Кнежевић. Та иницијатива је покренута од стране изабраног председника демократа у Гроцкој, на изборима који су се одржали у овој странци 19. октобра 2014.г, Горана Марковића из Винче.

Све то је коначно разрешило мистерију око чланства и праве подршке за Демократску странку од стране Оливере Кнежевић која је раније, демантујући натписе из медија о њеном статусу у демократама,  преко саопштења саопштила:

„Преношење гласина и злуради коментари представљају најгрубље кршење новинарског кодекса и представљају покушај дестабилизације Демократске Странке збуњивањем њених гласача.“

Заправо, одмах након деловања новог председника демократа у Гроцкој, Оливера коначно званично иступа из њихове одборничке групе и 27. jануара 2015. године оснива удружење „ Демократски савез Гроцке“ са скраћеним називом „Дс Гроцка“ . Подсетимо се, пре ових дешавања, у мају 2014. године када је изабран Стефан Дилберовић за председника ГО Гроцка, Оливера Кнежевић је постала члан Већа за културу испред ове општине.

Ко сада збуњује гласаче?

Да истина увек исплива на површину, можда најбоље показује фотографија која је направљена у ресторану „Нарцис“ у Лештанима на слављу СНС-а коју је поставила на свом "фејсбук" профилу Оливера Кнежевић. На овој фотографији се налазе, сада бивши одборници Демократске странке, а садашње удружење „ДС Гроцка“:

[caption id="" align="alignnone" width="592"] Оливера Кнежевић , Жељко Вагић и Бојана Ђукић, бивши одборници Демократске странке у Гроцкој[/caption]

Прикачену фотографију Оливера Кнежевић коментарише са песмом „ Најјачи само остају“ рок групе „Генерација 5“:

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније