Марина кухињским ножем ЗАКЛАЛА другарицу, па је и ЗАПАЛИЛА! | Жиг Инфо

Марина кухињским ножем ЗАКЛАЛА другарицу, па је и ЗАПАЛИЛА!

Првостепеном пресудом Вишег суда у Зајечару мештанка Марина Савић (35), осуђен је на 15 година затвора јер је априла 2017. са више од 30 удараца кухињским ножем убила своју блиску пријатељицу и комшиницу Мирјану Костић (49).

Одмах након убиства у стану је избио пожар у коме је изгорела убијена Костићка, а да је реч о убиству сазнало се тек након обдукције. Истрага је одмах почела, а да је убица Савићка открило се захваљујући надзорним камерама које је комшија имао испред својих врата.

На снимку се јасно видело да Савићка непосредно пре пожара излази из стана страдале жене. Осумњичена је најпре негирала злочин, али је све признала након предочених доказа. Једино није признала да је подметнула пожар, већ да је у хошкања из пећи испао жар који је изазвао ватру.

Разлог убиства је новац. Убијена је продала гарсоњеру, имала средства, али није желела да паре позајми Савићки што је ову наљутило, дохватила је кухињски нож и кренула да по стану јури и убада пријатељицу.

У време када су ватрогасци извукли избодену и пожаром захваћену Костићку, она је још била жива. Преминула је након пола сата у болници јер је, осим убода, њено тело имало 80 одсто опекотина.

ALO! Izvor vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо