МИ СЕ ЗЕЗАЛИ А НАПРЕДЊАЦИ СХВАТИЛИ ОЗБИЉНО Надмашили сами себе, свечано отворили поштанске сандучиће (ФОТО И ВИДЕО) | Жиг Инфо

МИ СЕ ЗЕЗАЛИ А НАПРЕДЊАЦИ СХВАТИЛИ ОЗБИЉНО Надмашили сами себе, свечано отворили поштанске сандучиће (ФОТО И ВИДЕО)

У априлу ове године, следећи пример нашег премијера-председника и локалних власти у свечаном отварању семафора, офарбаних капија, ограда и разноразних сијалица и прекидача, решили смо и ми да свечано отворимо ново поштанско сандуче и принесемо бољем животу и стандарду свих наших грађана, а посебно поштара.

Само да напоменем да имамо у плану још оваквих капиталних инвестиција, за две до двеста година и после тога живећете много боље. Изволте министре финансије, да пресечете свечану врпцу.. Овако иде део свечаног отварања који се чује на снимку свечаног отварања поштанског сандучета у Гроцкој.

Наравно, снимак је направљен као шала и рекција на свакодневницу у Србији од стране наше шаљиве редакције.

 

Међутим, да није тужно, било би смешно, али напредњаци из Младеновца су, изгледа, овај пример схватили као збиљу, те су они свечано отворили поштанске сандучиће.
Наиме, Председник општине Владан Глишић свечано је отворио сандучиће!
Српска напредна странка у Младеновцу објавила је на својој званичној Фејсбук страници да су нови поштански сандучићи отворени на захтев станара, а они су им изашли у сусрет и обезбедили „безбедније и сигурније стизање поште“.

„Догађају“ су присуствовали станари којима су свечано укључени кључеви сандучића!

По свему судећи, у Младеновцу се ради на „озбиљним пројкетима“ и подизању квалитета живота Младеновчана. Јер, без нових сандучића се није могло…

 

ЕЖИ/ЕСПРЕСО

Коментари

Коментари


Препоручујемо