Михајловић замерила Н1 што су „бубнули“ на градилиште | Жиг Инфо

Михајловић замерила Н1 што су „бубнули“ на градилиште

Министарка инфраструктуре Зорана Михајловић пре два дана била је у ноћној контроли на деоници аутопута Уб – Лајковац где се уверила да се њена наредба о 24-часовном раду поштује. Само дан пре, исту деоницу посетила је екипа Н1 и тада није било ниједног радника, пише та телевизија.

Како наводи портал Н1, Михајловић је замерила екипи те телевизије што су, без најаве, како каже, „бубнули“ на градилиште, али и објашњава да је реч о земљаним радовима који зависе од временских услова.

„Дакле, свако може да дође, свако може да види, коректно да се најави, али исто тако морамо бити крајње коректни и онда питати и министарство и извођача, пре него што се оде, ‘А зашто данас имате или немате радника’? Па вам се онда каже – зато што имамо кишу, зато што нам долазе камиони из другог дела Србије, зато што знамо да је ово приоритет и налог, али морамо да доведемо све да би радили. Дакле, грађани треба да знају да дајемо све од себе и да радимо, далеко од тога да ће неко забушавати на 2,48 км“, рекла је Михајловић.

Данас Онлине

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Представа „Чекајући Деда Мраза“!

Прва представа која је настала у реализацији драмске секције КУД-а „Винча“ приказана је у ОШ: „Никола Тесла“ из Винче, крајем прошле године и то у ...