МИРОСЛАВ СЕ ОТРОВАО ЈЕР НИЈЕ ИМАО ДА ПЛАТИ РАЧУН, СУПРУГА И ДЕЦА У ШОКУ: Непознати донатор из Београда платио дуг од 22.500 динара, Стојановићима укључили струју! | Жиг Инфо

МИРОСЛАВ СЕ ОТРОВАО ЈЕР НИЈЕ ИМАО ДА ПЛАТИ РАЧУН, СУПРУГА И ДЕЦА У ШОКУ: Непознати донатор из Београда платио дуг од 22.500 динара, Стојановићима укључили струју!

НИШ – Након што је несрећни Мирослав Стојановић (44) из села Јелашница код Ниша извршио самоубиство због дуга за струју од 22.500 динара, непознати донатор из Београда отплатио је овај дуг.

Стојановићима је поново прикључена струја јер им је непознати донор из Београда платио дуг од 22.500 динара.

„Тај дуг за струју је плаћен јутрос и одмах су послате екипе да Стојановићима прикључе струју“, незванично смо сазнали у ЕПСУ-у.

Он је иза себе оставио супругу Славицу са четворо деце.

Несрећни Мирослав који је избеглица са Косова попио је отров инсектицид етиол, неколико сати након што му је искључена струја и преминуо је на лицу места.

„Не могу ово више да издржим, немам да платим дуг за струју, деца ће ми гладовати, убићу се!“, биле су његове последње речи.

Мирослав је најпре послао жену и децу у Ниш, а потом је извршио самоубиство.

 

„Сеча струје само је био повод да дигне руку на себе. Мирослав није више могао да поднесе сиромаштво. Много је радио да прехрани три сина и ћерку који су стари од 5 до12 година , надничио је где је могао, али није издржао. Пред смрт је позвао телефоном сестру у Бујановцу и најавио шта ће радити. Са чесме у дворишту узео је воду и етиол у праху и ту су га мртвог и пронашли“, каже један од рођака Стојановића.

Рођаци и пријатељи кажу да је Мирослав на све начине покушавао да заради новац.

 

„Оца су му на Косову убили Албанци. Са мајком је боравио у избегличком кампу и она се 2004. убила, скочила је у Нишаву јер није могла да поднесе што је напустила породични дом. У међувремену се Мирослав оженио и добио четворо деце, а од Комесаријата за избеглице добио је кућу у Јелашници. Живели су у сиромаштву, нису имали ни за купатило а он је радио где је стигао. Живели су од социјалне помоћи, јер жена Славица због болести не може да ради“, причају рођаци.

Курир.рс/М.С.

Коментари

Коментари


Препоручујемо