Молер обљубио девојчицу | Жиг Инфо

Молер обљубио девојчицу

После пријаве родитеља, у Подгорици ухапшен Слободан Жујовић (43). У њиховој кући изводио молерске радове, признао да је 12-годишњу М. К. додиривао и љубио по телу када би родитељи отишли на посао

ПОДГОРИЦА – Судија за истрагу Основног суда у Подгорици Миладин Пејовић одредио је на захтев Основног државног тужилаштва притвор до 30 дана молеру Слободану Жујовићу (43). Захтевом за спровођење истраге овај Подгоричанин се сумњичи да је починио недозвољене полне радње према малолетној М. К. (12).

Случај, који је узбудио црногорску јавност, збио се прошле недеље у кући родитеља девојчице у Подгорици, где је Жујовић изводио молерске радове. Осумњичени је, како се сазнаје, приликом саслушања у полицији у потпуности признао да је М. К. додиривао и љубио по телу, када би њени родитељи отишли на посао.

Цео случај је избио на видело када се девојчица поверила мајци. Она је потом одлучила да поднесе пријаву полицији, која је подгоричког молера ухапсила на захтев тужилаштва.

Жујовићу прети казна од три до 12 година затвора, колико је предвиђено за починиоце кривичног дела обљубе или са њом изједначеног чина над дететом.

М. С. – С. Ђ,     Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо