МОНСТРУОЗНИ СНС БОТ! Напао мајку дечака Алексе, који се убио, ДА ЈЕ КРИВА ЗА ЊЕГОВУ СМРТ! | Жиг Инфо

МОНСТРУОЗНИ СНС БОТ! Напао мајку дечака Алексе, који се убио, ДА ЈЕ КРИВА ЗА ЊЕГОВУ СМРТ!

Немају границу!

Они је, вероватно због подршке коју је у председничкој кампањи дала Саши Јанковићу, нападају и користе њену трагедију да је оптуже да је сама крива за оно што јој се десило!

 

– Крив је ваш немар је убио Алексу – поручио је корисник под Твитер називом „цхандрикакамаратунга“.

Он потом, потпуно сумануто, спочитава жени да је требало да присуствује часовима у нишкој школи, коју је похађао покојни дечак.

 

Не поштујући бол ове мајке, корисник наставља да јој најподлије вређа ране.

Драгана је иначе објавила да је мета бројних политичких провокација, али да случај њеног Алексе није ствар политике, већ институција, које су заказале.

 

Али, политика се изгледа умешала и овде. Како знамо? Тако што профил с ког је измучена жена брутално увређена редовно ретвитује СНС и његове присталице.

Корисник који се помиње на Твитеру такође дели своје радикалне ставове, попут оног да је светски позната и призната, Дарвинова теорија – чиста глупост!

Исти корисник је иначе вређао и Бојану Маљевић, која отворено показује да је против владајућег режима.

 

Најбруталније псује све који се противе власти. Очигледно да је реч и о особи која нагиње педофилији и некрофилији, пошто псује „све мртво и живо, од најмлађег“.

 

Иначе, Драгана је још једном била жртва ботовских медија, који су је након подршке Саши Јанковићу назвали „жртвом бившег заштитника грађана, који је искористио бол једне мајке у кампањи“.

Она је тада оштро демантовала да је искоришћена у политичке сврхе и ставила до знања свима да има право да бира кога ће подржати.

Алекса Јанковић је више пута у школи „Сретен Младеновић Мика“ био претучен, а иако је ревизија случаја показала да су запослени у школи криви због неадекватног реаговања на пријаву насиља, случај је проглашен застарелим!

Еспресо.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо