Мотивациона порука за 3. април : | Жиг Инфо

Мотивациона порука за 3. април :

Башту нам воде лажни дипломци, лажни економисти, лажни дунђери…и прави смењени бахати директор и фризерка….курсиста!!!

Коментари

Коментари


Препоручујемо