МУК: Владимиру Ђукановићу запушили уста, побегао с Твитера | Жиг Инфо

МУК: Владимиру Ђукановићу запушили уста, побегао с Твитера

Функционер СНС Владимир Ђукановић, некада најбучнији и најактивнији корисник Твитера, сада је пензионисани твитераш! Након бројних исписаних порука на „лајни“, Ђука је угасио свој профил.

– Неки лудак је покушао да ми хакује профил, па сам схватио да је то гомила лудака и психопата која жели да ми напакости. Такође, то је чисто губљење времена. Време могу много корисније и квалитетније да искористим, па сам одлучио да потпуно угасим Твитер. Схватио сам да морам да водим рачуна о својој безбедности – рекао је Ђукановић.

Овај напредњак каже и да му се породица обрадовала што више не виси на мрежи.

Он наглашава да његова одлука нема везе са странком.
– Нико ми ништа није сугерисао из странке. Не, не, не, напротив, то код мене не може. Имам свој став у животу – каже он.

Љубиша Прелетачевић Бели, лидер покрета Само јако из Младеновца, који је иначе имао жестоке окршаје са Ђукановићем на Твитеру, каже да му је драго што је овај напредњак угасио профил.
– Видео је да не може с нама да улази у полемику и баш ми је драго што више није на Твитеру. Очигледно да је претерао, па је неко из странке морао да реагује и рекао му да смањи мало доживљај – каже Бели.

 

С. Ђурић,Фото: Стефан Јокић, Курир

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Oтварањe изложбе „Цветови“ у Ранчићевој кући

Кишно вече није омело поштоваоце уметности у Гроцкој да у Ранчићевој кући, заштићеном споменику културе и неимарства, присуствују отварању изложбе „Цветови“ београдске уметнице Алине Гадомски ...