НА ОПЛЕНЦУ: Венчање принца Ђорђа Карађорђевића и принцезе Фелон | Жиг Инфо

НА ОПЛЕНЦУ: Венчање принца Ђорђа Карађорђевића и принцезе Фелон

У цркви Светог Ђорђа на Опленцу, венчали су се принц Ђорђе Карађорђевић и Фелон Рајман. Након црквеног венчања у Белом двору организован је пријем за више од 300 званица из земље иностранства, саопштено је из Белог двора.

Венчању принца Ђорђа, сина покојног Томислава Карађорђевића и принцезе Линде, са Фелон Рајман присуствовали су представници краљевских породица, Владе, Скупштине Србије, јавног живота Србије, као и стране дипломате.

Домаћини свечаности су били принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина који су пожелели младенцима срећу у браку.

„Хвала вам што сте данас са нама, на овај изузетан дан када славимо брак Фелон и Ђорђа. Они су се данас заветовали да ће провести живот заједно, у љубави, слози и међусобном поштовању. Са великом радошћу наша породица жели добродошлицу принцези Фелон“, истакао је принц Александар на пријему.

 

(beta)

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Srbija dobija novi državni praznik

Zastava Srbijefoto: Dado Đilas Srbija će ove godine dobiti novi državni praznik Dan Ćirila i Metodija, koji će se obeležavati 24. maja, pišu "Večernje novosti". ...