НА ШТА ОВО ЛИЧИ? Путеви „поорани“ у Заклопачи и Врчину а рампа како напредује? (ВИДЕО) | Жиг Инфо

НА ШТА ОВО ЛИЧИ? Путеви „поорани“ у Заклопачи и Врчину а рампа како напредује? (ВИДЕО)

Министарка саобраћаја Зорана Михајловић најавила је у мају 2016. да ће нова наплатна станица Врчин, која ће се користити уместо Бубањ Потока, бити завршена до 15. октобра, а вредност инвестиције је две милијарде динара.

Нешто мало касније, почињу интезивно радови на изградњи а рута камиона-шлепера који достављају сав потребан материјал креће се од Заклопаче преко Врчина па даље до рампе. У том времену због великог протока велико-тонских камиона, пут Заклопача- Врчин начисто пропада. Због тог пропадања  скраћује се аутобуска  линија 303 на релацији Устаничка- Врчин, која и данас саобраћа само до Заклопаче.

Пут на релацији Заклопача- Врчин данас изгледа толико уништен, да у једној деоници асфлата нема већ је само посут камен.

Колико је камиона прошло за време лета и колико је пут уништен, очекивало се да ће рампа већ бити изграђена. Оно, ако ћемо по изјавама званичника, рампа би требало да буде готова 15. октобра 2016. године, међутим да ли ће тако и бити?

Погледајте како изгледа место где би рампа требала бити:

За Жиг Инфо:

Ж. Б

Коментари

Коментари


Препоручујемо

НИСМО МИ ДОСТОЈНИ НАШИХ ХЕРОЈА!

Тибор Церна је херојски погинуо на Кошарама. Другачије се и није могло гинути горе, у врлетима Проклетија где су деца- архангели до ногу потукла звери ...