НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРБА СУ СРБИ Ево како „ПАТРИЈОТE“ узимају паре од ратне нам лепе „Хрватске“ | Жиг Инфо

НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРБА СУ СРБИ Ево како „ПАТРИЈОТE“ узимају паре од ратне нам лепе „Хрватске“

Звецка се ових дана оружјем, како у „сусједству“, тако и код нас. Почели смо да хватамо и неке шпијуне, који се испоставе да су то „наши шпијуни“.

Сдруге стране, има и оних „наших“ оних што живе по којекаквим уџерицама, да не кажем „колективним“ центрима и једва преживљавају. На такве „случајеве“ окрећемо главу или их гледамо их са сажаљењем. Ретко кад им помогнемо а безброј пута кажемо да су добили што су заслужили и да треба да се врате у земљу одакле су дошли, јер нам је преко главе чињеница да су „избеглице“ напуниле наша јавна предузећа, да су имали предност приликом уписивања у школу, запослења и слично…

Не знам шта да мислим о томе..

Нећу ни да дајем своје мишљење, нека га дају разне патриЈоте, србољуби….

Оно што мене занима јесте чињеница шта је то шпијун, или страни плаћеник код наших представника власти? То питам због најновије „афере“ хапшења неког хрватског шпијуна, који и није Хрват, већ наш Србин!. И шта се сада дешава? Комшије га се одрекле преко новина и кажу да је све то истина што пишу медији! Мислим, они знају шта је он одавао Хрватској?! Како знају да је тачно, зашто га нису пријавили одавно?? Али ни то није битно јер имамо чињеницу да су га се комшије одрекле, док „сусједи“ се спрдају са нама!

А спрдају се суседи са разлогом! Јер, заиста су у праву! Па ми смо ухапсили нашег! Знате када ће у хрватској штампи изаћи „на видело“ да је ухапшен српски шпијун који је Хрват!?

Да се вратим на ове шпијуне, односно стране плаћенике.. Елем, добих скоро документацију о једном нашем представнику „крајишника“ у Србији. Према тој документацији,“ господични“ представник је од Владе Хрватске узео 350 000 куна у два наврата за период од неколико месеци 2008 године! ( око 50 000 евра!). У једној од тачака, потписник Србин се обавезује да ће за хрватско министарство „пронаћи“ Србе који бораве на територији Србије…. Значи, наш Србин потписује са хрватским министарством да ће пронаћи нашег Србина?! И ко је после нама ту крив? Хрватска Влада или наш Србин?

А знате шта је најжалосније у целој тој причи? Изгледа да је тај наш Србин представник власти овде код нас у Србији!? Тај Србин је био на „патриЈотској“ листи напредњака, или ми се чини? Истих оних напредњака који су данас велики европејци и борци за људска права, а поготово ова мањинска да не кажем избегличка! Тако данас у нашој мајчици сРБИЈИ (намерно прво мало слово), ми који нисмо плаћено од стране Хрватске Владе и који нисмо при власти смо страни плаћеници и домаћи издајници а ови што су плаћену су велики сРБИ!

Док су нам рачуни у све већем минусу, док смо почели да смањујемо рупе на кајишевима, батаљујемо никотин, други се богате! А богате се јер смо ми сРБИ проклет народ!

Очекујем да ће сада велике србенде и патриЈоте да нападну мене због овог текста, а не онога који узео 50 000 евра од Хрватске Владе! Шта да друго да очекујем у овој држави, јер неко је давно рекао а ја то потписујем : МИ СРБИ СМО НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ ЈЕДНИ ДРУГИМА! Ми смо они којима је „зинуло дупе“ за паре и који ће продати и свој народ зарад шачице пара или куна, како год..

Документација:

scan0004

scan0005

scan0006

scan0007

scan0008

pic upload

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо