НАПАЛИ БЛАЖУ Зашто СНС ботови у Гроцкој нападају свог коалиционог партнера? | Жиг Инфо

НАПАЛИ БЛАЖУ Зашто СНС ботови у Гроцкој нападају свог коалиционог партнера?

Отварање полицијске испоставе у Лештанима донело је  гомилу коментара на друштвеним мрежама.

Наиме, 15. септембра 2015. Године и АМД Гроцка у Лештанима отврена је полицијска испостава. Новом полицијском станицом, мештани околних места неће морати да иду до Гроцке или Калуђерице за вађење личне карте, возачке дозволе и сличну долументацију. Ово отварање полицијске станице прошло је у контрадикторним изјавама коалиционих партнера у Гроцкој СНС-а и УГ „Наш Човек“ којег предводи Блажо Стојановић. Контрадикторност се састоји у томе што на званичном сајту општине Гроцка је објављена вест о отварању полицијске управе у Лештанима, али није наведено да је oтварању присуствовао и представник УГ „Наш Човек“, у чијем власништву је и дата зграда АМД-а Гроцка, изузев ставке „и остало општинско руководство“. У приказаним фотографијама, као и снимку такође је изостављен Блажо Стојановић и било ко из УГ „Наш Човек“.

С друге стране, УГ „Наш Човек“ је на својој фејсбук страници објавило обавештење о отварању полицијске управе у Лештанима, са фотографијама њихових челника:

„Захваљујући дуготрајним и упорним стремљењима, данас, 15. септембра 2015. године, у Лештанима у згради АМД Гроцка, у оквиру полицијске станице Гроцка, отворен је нови одсек управних послова.

Преко 23 000 становника Болеча, Ритопека, Лештана и Винче ће већ од сада имати лакши и бржи приступ услугама које се захтевају од Министарства унутрашњих послова. Грађани ће моћи да изваде личне исправе ( лична карта и путна исправа), поруче докумената, обаве послове регистрације, изваде саобраћајне дозволе.

’’Ово ће становницима Болеча, Ритопека, Лештана и Винче у многоме скратити време и смањити трошкове одласка у досадашње полицијске одсеке у Калуђерици и Гроцкој’’, рекао је поводом отварања г Блажо Стојановић, директор АМД Гроцка“, писало је у том обавештењу.

Ова објава заједно са фотографијама, експресно је резултирала гомилом коментарима у којима је Блажо Стојановић приказан као неко ко је преписао заслуге само за себе. Коментатори, односно профили са којег су коментарисали негативно на ову објаву, су у преко 90 посто лажни профили, створени за такозвано ботовање у корист СНС-а. Медији су већ објављивали вести о СНС ботовима, у којима Гроцка не заостаје. Према тим информацијама, већина ботова је у самом ужем руководству општине Гроцка.

 

 

Zahvaljujući dugotrajnim i upornim stremljenjima, danas, 15. septembra 2015. godine, u Leštanima u zgradi AMD Grocka, u…

Posted by Naš Čovek on уторак 15. септембар 2015.

Ако се узме у обзир да је УГ „Наш Човек“, коалициони партнер СНС-а, од када је формирана општинска већина у Гроцкој у јуну 2012- године, логички је да се запита зашто је сада нападнут  један од њихових (снс) коалиционих партнера.

Блажа Стојановић: Не могу сада о томе, до краја недеље имаћете интервју

Покушавали смо да добијемо тај одговор од човека који предводи, односно који је председник УГ „Наш Човек“ , Блаже Стојановића, међутим због смрти пријатеља Стојановић није могао да говори

-Нажалост, сада нисам у могућности да причам, умро је мој пријатељ. Ускоро ћу вам дати интервју поводом свега, изјавио је Стојановић за Жиг Инфо.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић.

Коментари

Коментари


Препоручујемо