НАПРЕДЊАЧКА А „КАПЕЛА“ Сингл и дубл широм Гроцке, уз сениорски попуст (ФОТО И ВИДЕО) | Жиг Инфо

НАПРЕДЊАЧКА А „КАПЕЛА“ Сингл и дубл широм Гроцке, уз сениорски попуст (ФОТО И ВИДЕО)

На месту угашене ђубретарске фирме у Калуђерици који су напредњаци упропастили, да би је продали Италијанима, најављује се долазак председника Александра Вучића.

Поред Александра Великог, вероватно ће метроом доћи и Мали.

Тако ће се у том дану, један поред другог наћи Вучић и Симоновић. А није прошло толико давно да би заборавили када је Вучић прозвао и сменио Симоновића јер се испоставило да је бахат. Да, лудило без мозга је најопасније.

А лудилу никада краја. Тако је председник Гроцке, Драгољуб Симоновић недавно у Пударцима обећао да ће сви од Живковца па до Калуђерице добити „сингл и дубл“ капеле. Како је рекао, зависи од потребе.

Још само када би неки стручњак знао да нам објасни шта су то сингл и дубл капеле.

Најаве за капеле стижу из Пудараца, месту у којем напредњаци срушише амбуланту. И уместо да изграде амбуланту, сада ће мештани моћи срећно да умру. Вероватно тамо где буде већа редња пензионера, тамо ће бити и неке „ХАЈ ФАЈ“ капеле. Притом, пензионери ће добити и попуст 15. посто на сениорске картице..

Морам признати да је ова градња капела одлична ствар. Зна се где је бизнис- у смрти. С обзиром да нам никада горе није било, да полако умиремо због глади, неадекватног лечења и многих других напредних ствари, финансије за напредњаке су загарантоване. Само, није ми јасно зашто жртве гласају за своје убице?

 

Жељко Маторчевић

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо