НАРЕЂЕЊЕ У ГРОЦКОЈ Задужили по аутобус, пензионере и раднике, па на митинг Александра Вучића у Арени! | Жиг Инфо

НАРЕЂЕЊЕ У ГРОЦКОЈ Задужили по аутобус, пензионере и раднике, па на митинг Александра Вучића у Арени!

Сутра у 16 часова у београдској“Арени“ одржаће се предизборни митинг владајуће коалиције, односно председничког кандидата Александра Вучића.

Председник ГО Гроцка, као и председник ОО СНС-а Драгољуб Симоновић задао је својим члановима и коалиционим партнерима по аутобус и издао наредбу да они буду пуну. Циљ је да се пред председничким кандидатом СНС-а покаже да Гроцка подржава у великом броју њега.
Од оних који су добили да напуне по аутобус су и директорка бивше дирекције, поједини одборници па и Симоновићев брат.

Како је тешко напунити толико аутобуса обичним мештанима, у јавним предузећима стигла је наредба да на митинг мора да се иде, у противном радници ће сносити консфеквенце. Направљени су и спискови и креће се сутра у пола један. Тачније тада морају да буду сви у јавним предузећима, тачно по списку и нико не сме да изостане.

ПЕНЗИОНЕРЕ ВОДЕ У НОВИ САД ПА НА МИТИНГ

Према сазнањима Жиг Инфа, организован је бесплатан излет за пензионере у Нови Сад. Из више места ГО Гроцка, пензионери ће у раним јутарњим сатима кренути ка Новом Саду. Тамо се неће задржати дуго, неких пар сати. Око 15 часова се из Новог Сада креће назад, али се застаје у Београду. И то на митинг Александра Вучића у Арени! Након завршетка митинга, аутобуси ће најстарије мештане вратити кућама.

Гроцка није једини пример

Како пише београдски лист Данас, Поједина београдска културно-уметничка друштва сигурно, а вероватно и већина, ако не и сва добила су ових дана, сазнаје „Грозница“ државно наређење да сутра, у петак, у 16 сати дођу да певају на предизборном митингу владајуће коалиције у „Арени на Новом Београду.
Наређење је стигло, према сазнањима из једног од њих, „без писаних трагова“, телефоном, али са високе, готово највише функционерске позиције у Министарству културе. Да није реч о молби, предлогу иницијативи или понуди за учешће уз хонорар, сведочи податак да је на примедбу из дотичног КУД да није могуће да окупи чланове, поготово у радно време, функционерка Министарства чије је име познато „Грозници“ узвратила – „нека сви изађу са посла.“ Уз ову вест, упућени у ове позиве имају и коментар – „овако чега никад није било.

И раније је, наиме, било позива, као што их и сада има од других председничких кандидата, али на добровољној бази, или уз хонорар, у слободно време и то за поједине чланове, а не и читаве ансамбле. И без икаквих ултиматума, наводи Данас.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРБИЈУ Продати лични подаци породиља компанији која им сада рекламира оно што је ЗАБРАЊЕНО

Лични подаци породиља из целе Србије, највише из Новог Сада, грубо су злоупотребљени и уступљени дистрибутеру адаптираног млека, који их засипа рекламним материјалом. Коментари Коментари