НАСИЛНИ НАСТАВНИК СРПСКОГ Рекао ми је: „Задавићу те“ и секунд касније гушила сам се У СВОЈОЈ КРВИ | Жиг Инфо

НАСИЛНИ НАСТАВНИК СРПСКОГ Рекао ми је: „Задавићу те“ и секунд касније гушила сам се У СВОЈОЈ КРВИ

Против Милорада Шћекића, наставника српског језика у Основној школи „Свети Сава“ у Младеновцу и оца некадашањег првог човека младеновачке полиције Радосава Шћекића, поднета је кривична пријава за насилничко понашање јер је давио прву комшиницу и поломио јој нос!

Наиме, Мирјана Ђ. (42) из Младеновца пријавила је полицији да је прекјуче око 20 сати напао овај педагог из Младеновца јер му је сметало што храни локално куче код зграде.

Она каже да ју је комшија напао без разлога пред њеним седмогодишњим сином и да је једва извукла живу главу.

– Најпре ме је вербално напао у гаражи наше зграде када сам са сином пошла по воду. Није ми дао уђем на врата моје гараже, оптужујући ме да правим ђубре. Мислио је на мало куче, које ја и комшије из зграде хранимо, али њему и његовој жени то смета. Рекао ми је да не смем више то да радим и почео да ми иде прстима ка очима. Нацртао је линију и запретио да не смем преко ње да износим било шта. Видела сам још тада да ће да ме удари, па сам откључала гаражу и сина угурала унутра. Међутим, од напада је одустао јер су комшије из зграде чуле вику и упозоравале га да ће звати полицију – прича Мирјана Ђ..

Она са сином од седам и ћеркицом од 12 година живи спрат изнад Шћекића.

Прави кошмар за ову жену уследио је петанест минута касније, на степеништу зграде.

– Срео ме је на степеништу заграде и рекао ми: „Ја ћу тебе и да задавим!”, а ја нисам стигала ништа да кажем. Он је онда скочио на мене и почео да ме дави. Ухватио ме је обема рукама за врат и давио ме, и давио. Губила сам ваздух и мислила сам да ће да ме угуши. Када је видео да сам ошамућена, ударио ме је песницом у лице, а онда ми набио главу у плочице на степеништу. Мој син је све то гледао, вриштао и побегао. Гушила ме је крв и почела сам да бежим код комшија, дозивајући упомоћ. Међутим, он је улетео за мном унутра, али су га комшије избациле – прича Мирјана Ђ., којој је након напада указана помоћ на Ургентном центру у Београду.

Kuče zbog kojeg je napadnuta Mirjana Đ. u Mladenovcu

Куче због којег је нападнута Мирјана Ђ. у Младеновцу

Мирјани Ђ. је у Ургентном центру констатован нагњечење носа, дубока расекотина посред чела, као и нагњечење врата. Око врата носи шанцовану крагну и има одеротине на коленима.

– У тешком сам шоку јер не могу да верујем да један педагог, који васпитава децу, то тади – каже Мирјана Ђ., која се опоравља код куће.

Полиција је извршила увиђај, а како сазнаје „Блиц“ по наредби тужилаштва, против Шћекића је поднета кривична пријава за насилничко понашање.

Т.М.С, Ало/Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо