Наслови за 07.03.2015 | Жиг Инфо

Наслови за 07.03.2015

Дневна штампа за суботу 7. март 2015. године

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Мотивациона порука за 3. април :

Башту нам воде лажни дипломци, лажни економисти, лажни дунђери…и прави смењени бахати директор и фризерка….курсиста!!! Коментари Коментари