NE ODVAJATE SE OD VIBRATORA? Evo šta može da vam se desi, a ŠTA VAM JE ZAGARANTOVANO | Жиг Инфо

NE ODVAJATE SE OD VIBRATORA? Evo šta može da vam se desi, a ŠTA VAM JE ZAGARANTOVANO

–To pitanje mi je najdraže, jer ne, neće vam naštetiti. Štaviše, seksualne igračke samo poboljšavaju seksualne funkcije. Naravno, ako je koristite satima na dnevnoj bazi, moguće je da vam vagina postane manje osetljiva, a i to je samo privremeno. Većina žena to ne čini pa nema razloga za brigu– rekla je Millheiser.

Ona kaže da su seksualne igračke odlične za istraživanje intimnosti, bilo da ih koristite sa partnerom ili same, a naročito su korisne onim ženama kojima je potrebno malo više stimulacije da postignu orgazam.

–Igračke su jako potrebne i korisne ženama koje imaju poteškoća u postizanju orgazma, posebno nakon menopauze. Mlađe žene često brine da li će postati zavisne. To ne znači da neće postići orgazam bez njih, ali je moguće da će više uživati u seksu u kom koriste igračku. I to je u redu– dodaje.

–Najbolje je da umereno koristite igračku, a najvažnije je da radite ono sa čime ste najzadovoljniji- savet je ove doktorke.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Вујошевић: Фукарска посла!

Кошаркашка Суперлига Србије почиње у суботу, 28. марта, а уочи наступа у Нишу, у првом колу против Константина (20 часова) тренер актуелног шампиона Душко Вујошевић ...