НЕМА ПАМЕТНИЈА ПОСЛА Вучевић ме оговара где стигне | Жиг Инфо

НЕМА ПАМЕТНИЈА ПОСЛА Вучевић ме оговара где стигне

Има ли градоначелник Новог Сада Милош Вучевић паметнијег посла него да мене оговара,и да људима замера што су се са мном фотографисали или ми „лајковали“ статус на Фејсбуку?

Људи ми често јављају те лажи које им говори. Ево јавно му кажем да немам баш никакве претензије на његово место. Нисам психијатар стварно не знам одакле у том човеку толика љубомора,пакост,завист.. Шта је узрок те опсесије са мном?

Ваљда што сам се пар година виђао са Вучићем сваки дан а он му, по сопственим речима ,у то време слао три месеца поруке да закаже састанак а овај му није хтео одговорити. Вероватно се и данас чешће чујем са његовим шефом од њега самог. Није Вучевић могао да поднесе да на митинзима ја седим у првом реду, а он много редова иза.

Давно све то беше,нека ме заборави. Докле мисли да буде опседнут са мном и да се бори, само не зна ни за шта ни како. Исти је као Мићан који је у Новом Саду под будним оком Вучевића сазвао састанак свих интернет тимова из Србије са само једном тачком дневног реда: Да прича будалаштине о мени.

Како ја неовлашћено водим Вучићев профил и сличне гадости. Иако ја имам аудио записе на којима се јасно чују речи Александра Вучића од 17.01.2016.,који то потврђују.

Једино да Мићан или Вучевић докажу да је снимак монтиран или је можда реч о двојнику. Та опсесија Вучевића иде толико далеко да је својевремено слао Егића и Рајкова да ме шпијунирају и глуме ми лажне пријатеље, да би их потом наградио постављајући их за директоре Јавних продузећа.

Гледао сам док га Вуцић зове и каже: „Поставићеш Вишекруну на извршну функцију у Новом Саду“ , да би ми сам Вучевић 5 минута након тог разговора послао поруку коју имам сачувану у телефону:“Вуцић ми је рекао да ти дам извршну функцију“ .

Мој приватни однос са Вучићем се често мењао па ми је тако почетком 2016. пуно помогао око болести члана породице и више операција у Београду.

Међутим Вучевића опсесија, да сам ја непријатељ број један Вучића и да ме треба уништити, ни тада ни данас није престајала, иако цео Клинички центар Србије зна колико је пута Вучић звао да би ми помогао .

Милоше Вучевићу о теби нема речи хвале, а ја ти никад нисам и нећу бити конкуренција јер ми смо два света. Поново ћеш ти мене молити да ти закажем састанак код неког новог или старог председника. Само ја ти то више никад нећу урадити. Срам те било.

Сви су теби болесни и лажови само си ти непревазиђени геније, највећи полтрон на српској политичкој сцени.

 

Вишекруна Ђорђе

Коментари

Коментари


Препоручујемо