НЕСТАНАК ИЛИ БЕКСТВО? Огласио се „одбегло- нестали“младић из Пудараца преко друштвене мреже | Жиг Инфо

НЕСТАНАК ИЛИ БЕКСТВО? Огласио се „одбегло- нестали“младић из Пудараца преко друштвене мреже

Након што је Жиг Инфо објавио текст о несталом младићу Немањи М. из Пудараца, на његовом профилу на друштвеној мрежи појавио се наводни демант.

Наиме, Немања М., 18 година из Пудараца нестао је у четвртак. Како каже забринути отац Драган, последњи пут је виђен тог дана код Максија у Гроцкој око пола 1 поподне.

– Пријавио сам нестанак полицији. Из школе у Гроцкој коју је похађао сам сазнао да је причао да ће ићи за Немачку. С обзиром да је 21 августа напунио 18 година, у полицији нису могли да ми кажу да ли је извадио пасош и да ли је уопште прешао неки гранични прелаз. Има родбину у Немачкој, ја се са њима свакодневно чујем, међутим код њих није, изјавио је тада за Жиг Инфо Немањин отац Драган који је нестанак пријавио полицији.

Након тог текста, на профилу несталог младића појавио се пост који наводно демантује његово нестанак.

-Овим путем демантујем наводе из чланка Жиг инфо, аутора Жељка Маторчевића као неистините и нотарне лажи ,где ме наведени аутор спомиње као несталу особу, те ми је са тим лажима повређено достојанство и нанесене душевне боли. Споменутог аутора молим да у што краћем року демантује све лажи обављене у чланку везане за моје име и презиме. У противном ћу бити присиљен покренути судски поступак, те самим тим доказати своје постојање и ненастанак, навео је наводно нестали младић преко друштвене мреже Фејсбук.

Забринути отац: То није он, он није толико писмен

Немањин отац, Драган, поводом ове изјаве каже да ову поруку сигурно није написао његов син јер он није толико писмен.

-Мој син не зна овако да саставља реченице. С обзиром да се он мени још није јавио , а ни родбини, отворено сумњам да неко други пише у његово име. Изразито сумњам да је у питању Геј лоби, који је веома јак. Мислим да су ми врбовали сина и да то пише неки од тих активиста. У тај лоби сам почео да сумњам одавно, када је мој син одједном почео примати већу суму новца, каже отац Драган за Жиг Инфо и додаје да би волео да га чује и да се сам увери да ли је жив.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо