НЕСВАКИДАШЊИ ДОГАЂАЈ ОСТАВИО ПОЛИЦИЈУ У ЧУДУ Александар Вучић разлупао просторије СНС | Жиг Инфо

НЕСВАКИДАШЊИ ДОГАЂАЈ ОСТАВИО ПОЛИЦИЈУ У ЧУДУ Александар Вучић разлупао просторије СНС

Полицајци у Смедеревској Паланци нису имали великих проблема да открију ко је разбио сва стакла на Општинском одбору СНС, али никако нису могли да прихвате чињеницу да је за то осумњичен Александар Вучић, именом и презименом, пише данас „Ало!“

Чуђењу није било краја када је полиција открила да се 23-годишњак који се сумњичи да је разлупао просторије СНС у улици Светог Саве број 19 зове и презива као премијер Србије.

– Полицијска патрола је 12. децембра приметила да су поломљена стакла на просторијама СНС-а. Они су обавестили станицу, након чега је тужилац наложио да се обави увиђај. Убрзо су на терен изашли криминалистички техничари, који су пронашли каменице којим су разбијена стакла – наводи саговорник „Ало!“близак истрази.

Ulaz u prostorije stranke

Како наводе, оперативни подаци су указали на то да је у том тренутку непозната особа дошла до просторија са каменицама и разлупала их. Затим је побегла са лица места у оближњи кафић. Након тога је починилац променио јакну како га не би препознали, али му то није успело.

Када су полицајци пресрели осумњиченог и питали га за име и презиме, мало су се збунили када им је рекао да се зове Александар Вучић.

Policija na uviđaju

– Наравно да су у том тренутку помислили да лаже. У неким другим околностима то се дешава, али с обзиром на то да су нападнуте просторије СНС-а, а да се он представио као Вучић, помислили су да се шегачи с њима. Затражили су му личну карту и увидели да се заиста зове као премијер. Ипак, то му није много помогло, јер је одмах приведен и одређено му је задржавање до 48 сати – прича наш саговорник.

Kamenice i komadi stakla u prostorijama stranke

Ухапшени Вучић терети се за оштећивање туђих ствари и насилничко понашање, а полиција је привела и његовог пријатеља, који се сумњичи да је са Вучићем заменио јакне како би му помогао да не буде откривен.

СНС: Све је на полицији

Петар Илић, један од повереника Општинског одбора СНС-а, потврдио је јуче за „Ало!“ да су стакла на локалу разлупана.

– Полиција је дошла и обавила увиђај. Све је сада код њих. Ја заиста не знам шта они даље раде по том питању – рекао је он, пише „Ало!“.

Ало/Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо