NEVEROVATNI I ŠOKANTNI REZULTATI: Iznenadićete se kada saznate koliko žene zaista mogu da izdrže BEZ SEKSA! | Жиг Инфо

NEVEROVATNI I ŠOKANTNI REZULTATI: Iznenadićete se kada saznate koliko žene zaista mogu da izdrže BEZ SEKSA!

Istraživanje portala "Family Circle" o seksu, u kojem je učestvovalo 553 mame različitih godišta, došlo je do potpuno neverovatnih i šokantnih rezultata.

Pokazalo se da 32 odsto majki, koje imaju stalnog partnera i barem jedno dete, nisu imale seksualne odnose i po nekoliko godina. No, tu nije kraj lošoj statistici. Čak 36 odsto žena otkrilo je da je od poslednjeg seksa prošlo nekoliko meseci, 27 odsto ​​izjavilo je da se radi o nekoliko nedelja, a samo 5 odsto imalo je seks u poslednjih nekoliko dana.

Stručnjaci upozoravaju da, iako su žene prenatrpane obavezama, što otežava užitak u seksualnim aktivnostima, tolike pauze mogu da budu veoma loše kako za odnos sa partnerom, tako i za zdravlje i raspoloženje. Ovo je nedavno potvrdilo i jedno drugo britansko istraživanje, otkrivši da je seks bar jednom nedeljno ključan za srećan brak.

Da li vi imate vremena za seks?

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Mogu da sedim na čemu god!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je političarima da prodaju svoje fotelje, da sede na drvenim stolicama, a da pare daju siromašnim porodicama. Iako ...