НЕВЕРОВАТНО У Гроцкој штите децу од институција и полиције?! (ФОТО) | Жиг Инфо

НЕВЕРОВАТНО У Гроцкој штите децу од институција и полиције?! (ФОТО)

-За нас је најбитније да наша деца буду безбедна и заштићена од институција, нарочито полиције.

Објaви ово , између осталога, званични портал ГО Гроцка- grocka.rs, а преноси и портал у власништву општинара Гроцка инфо.

И тако, данас имамо да деца могу слободно да дилују и да праве ко зна какве криминалне радње, јер ће их, судећи по овом делу изјаве, председник ГО Гроцка заштити од институција и полиције.
То и није чудно јер председник Гроцке најбоље зна како се штити од институција и полиције. То је већ опште познато. Надалеко је позната и његова факултетска писменост. О његовој писмености објављивали су и штампани медији. За његову „писменост“, вадио се тада на његов фејсбук тим. Наводно није он то рекао већ његов тим. Али ко постави тај фејсбук тим? Ја,Ви или он? То је сада питање.

Иначе, вест данашња са званичног портала ГО Гроцка је требала да иде у смеру да су постављене камере у школама и да ће њих надгледати полиција и реаговати на свако сумњиво понашање.
Овакве ствари у Србији у 21. веку, приде и у једној Градској општини, су запањујуће. Све ово делује као да су многи купили и дипломе Основне , а не само Средње школе или факултета.

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо