НЕВРЕМЕ: Потоп на улицама Београда | Жиг Инфо

НЕВРЕМЕ: Потоп на улицама Београда

Киша, праћена грмљавином, која пада у Београду довела је до тога да су поједине улице под водом. У појединим деловима Београда је падао и град.

Јака киша и невреме који су погодили Београд у преподневним сатима узроковали су тешкоће у саобраћају и проблеме са функционисањем већег броја аутобуских, трамвајских и толејбуских линија Градског саобраћајног предузећа (ГСП).

Републички хидрометеоролошки завод је издао раније данас упозорење.

Како је агенцији Бета речено у диспечарској служби ГСП, по питању трамваја „стоји цео град“.

„Стоје Аутокоманда, Славија, Вуков споменик… Малопре је укључена струја и очишћене су шине код Железничке станице и на Новом Београду, али шта вреди када возила не могу да прођу даље“, речено је у тој служби.

Проблеми са тролејбуским саобраћајем забележени су у Војислава Илића, а велика количина воде у Вишњичкој улици и у Венизелосовој утицале су на отежано одвијање саобраћаја.

 

(N1)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СТАЊЕ У РАКИТИ СВЕ ОПАСНИЈЕ, СЕЛО ПУНО ПОЛИЦИЈЕ: Мештани се сукобили са приватним обезбеђењем, одлучни да бране реку до краја!

Догађаји у маленом селу Ракита око изградње водозахвата за мини-хидроелектрану добили су нову димензију. Након побуне мештана, протеста, спречавања радова и пронађене бомбе у селу, ...